EUR: 344,69 Ft
CHF: 319,85 Ft
2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Egyéb II.kerület

Takarítsunk együtt!

A kerület közterületeit teszik szebbé önkéntes munkával a Polgármesteri Hivatal munkatársai május 27-én. A környezetvédelmi akcióhoz idén is csatlakozni lehet, takarítási kellékeket biztosítanak, az összegyűjtött szemetet elszállítják.

kornyvednap2

A munkához biztosítanak kesztyűt, zsákokat

Az akciót hatodik alkalommal rendezi meg a II. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Környezetvédelmi Csoportja. A kezdeményezéshez a hivatal munkatársai mellett idén is csatlakozhatnak magánszemélyek és lakóközösségek, valamint iskolák, amelyek a tavaszi nagytakarítás keretében szívesen részt vesznek saját utcájuk vagy társasházuk környezetének rendbetételében. A környezetvédelmi nap fővédnöke Láng Zsolt polgármester. A takarításban részt vevő, környezetükért felelősséget érző, lokálpatrióta lakók és közösségek számára a munkához zsákot, kesztyűt és seprűt biztosítanak. Csatlakozni a [email protected] e-mail-címen vagy a 346-5722-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.