EUR: 326,08 Ft
CHF: 289,57 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb II.kerület

Takarítsunk együtt!

A kerület közterületeit teszik szebbé önkéntes munkával a Polgármesteri Hivatal munkatársai május 27-én. A környezetvédelmi akcióhoz idén is csatlakozni lehet, takarítási kellékeket biztosítanak, az összegyűjtött szemetet elszállítják.

kornyvednap2

A munkához biztosítanak kesztyűt, zsákokat

Az akciót hatodik alkalommal rendezi meg a II. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Környezetvédelmi Csoportja. A kezdeményezéshez a hivatal munkatársai mellett idén is csatlakozhatnak magánszemélyek és lakóközösségek, valamint iskolák, amelyek a tavaszi nagytakarítás keretében szívesen részt vesznek saját utcájuk vagy társasházuk környezetének rendbetételében. A környezetvédelmi nap fővédnöke Láng Zsolt polgármester. A takarításban részt vevő, környezetükért felelősséget érző, lokálpatrióta lakók és közösségek számára a munkához zsákot, kesztyűt és seprűt biztosítanak. Csatlakozni a [email protected] e-mail-címen vagy a 346-5722-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.