EUR: 344,71 Ft
CHF: 319,68 Ft
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Egyéb

Tartozásaira költötte nyereményét a 26 éves Benedek

Vagány és őszintén hisz a szerencséjében – a 26 éves Benedek kétmillió forintot nyert a Puttón. A pénzből kifizette a tartozásait, helyrehozta az életét és még így is maradt több százezres tartaléka.

– A Puttó a kedvencem a szerencsejátékok közül. Márciusban, egyik péntek délelőtt töltöttem ki egy szelvényt – kezdte mesélni a Lokálnak Benedek.


– A számokat ötpercenként sorsolják és nagyon akartam nyerni, ezért hétszer is befizettem. A hetedik húzásnál nyertem! Pontosan 2 millió 800 forintot. Amikor ellenőriztük a lottózó termináljánál a szelvényemet, azonnal kiírta, hogy „nagy nyeremény”. Nem akartam elhinni, hogy kétmillió az összeg, teljesen bearanyozta a napom. Bár korábban voltak kisebb nyereményeim, sosem gondoltam volna, hogy én is nyerhetek ennyi pénzt. Este persze bulival ünnepeltem a szerencsémet és csak a legközelebbi barátaimnak mondtam el, mi történt. Jólesett, hogy senkiben sem volt irigység és nem azzal kezdték, hogy segítsek rajtuk – magyarázta Benedek, aki a pénznek köszönhetően teljesen rendbe jött anyagilag.

– Az ember fejben gyorsan elkölti a nyereményt, de én nem fölösleges dolgokra akartam elszórni, hanem az életemet szerettem volna rendbe tenni belőle. Kifizettem az évek alatt felhalmozódott tartozásaimat. Nincs is ennél jobb érzés! Megújítottam a teljes ruhatáramat és a családomnak is adtam a pénzből. Még így is maradt körülbelül 600 ezer forint, ami a vésztartalékom lesz. Továbbra is játszom a Puttóval, de most már egy kicsit máshogy, mint eddig. Bár nem sok milliót nyertem, ez a kétmillió is teljesen megváltoztatta az életem. Mindig voltak szerencseszámaim – például a 21-es az egész életemen végigkísért –, de a legfurcsább az, hogy a Puttón véletlen számokkal nyertem. Így már a saját kedvenceimhez sem ragaszkodom annyira elvakultan – mosolygott Benedek.


srac-pexels-photo-37838malac

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.