EUR: 345,14 Ft
CHF: 321,01 Ft
2020. augusztus 12., szerda
Klára

Extra

Tatár Csilla: Embert próbáló időszakon vagyok túl!

Tatár Csilla A Dal sajtáj Mtva (Fotó: Máté Krisztián)

Tatár Csilla A Dal sajtáj Mtva (Fotó: Máté Krisztián)

Néhány hetes szülési szabadsága után a Duna Tv-n futó A Dal című műsorban tért vissza a képernyőre Tatár Csilla az év elején, és szinte ezzel egyidejűleg a Magyarország, szeretlek! című műsorban is csapatkapitány lett Harsányi Levente mellett. A műsorvezető úgy érzi, szakmailag és magánéletileg is révbe ért az elmúlt 18 hónapban, amióta az MTVA munkatársa. Mindeközben minden szabadidejét kisfiával, Milánnal tölti.

Csilla első nagy show-műsora a közmédiában az Eurovíziós Dalfesztivál hazai dalválasztó műsora, A Dal volt, majd innen egyenes út vezetett a Petőfi TV-re. Egy rövid szülési szabadság után már nemcsak A Dalban, hanem a Magyarország szeretlek! című műsor csapatkapitányaként is láthatjuk.


− Szeretem az életemet és elégedett vagyok a szakmai utammal, a helyemen vagyok. Emlékszem, a Magyarország, szeretlek! műsort nagyon nehezen tudtuk elkezdeni. Egy méltán népszerű párossal szokták meg a nézők. Gabi és Jenő teljesen más karakterek voltak, mint mi Levivel. Természetes, hogy egy ilyen váltás után lesz, aki nemtetszését fejezi ki, de aki ezt a szakmát választja, amit mi, annak ezt el kell tudnia viselni. Szerencsére Levivel sikerült felvennünk a ritmust, és sok új nézőt ültettünk a képernyő elé. Büszkék vagyunk arra, hogy amíg a nagy show-műsorok nem indultak el velünk párhuzamosan a kereskedelmi csatornákon, addig a Magyarország, szeretlek! egyáltalán nem veszített a nézőtáborából − mesélte Csilla.

Életében először diétázik


Forrás: TATARCSILLA.BLOG.HU

Forrás: TATARCSILLA.BLOG.HU

A műsorvezetőt korábban több fórumon is megszólták, hogy nagyon gyorsan visszatért a képernyőre kisfia, Milán születése után. − Drámaian hangozhat, hogy két hónappal a szülés után visszamegyek dolgozni, de ez mindössze hat szombatot jelent és alkalmanként csupán néhány órát − válaszolt akkor a Lokálban a fanyalgóknak. Azóta Milán már hét hónapos, és édesanyja elmondása szerint egy mosolygós, abszolút nem sírós, barátkozós kisfiú lett belőle, akivel szinte mindent együtt csinálnak.

−  A mindennapjaink nagyon mozgalmasak: jön velem dolgozni, babaúszásra járunk és sokat sétálunk, közben a barátnőimre is tudok egy kis időt szakítani. Én az a fajta anyuka vagyok, aki engedi, hogy más is kezébe vegye a kisfiát. Milán nagyon nyitott kisfiú és imádja az emberek társaságát. Vele még a sportprogramok is sokkal színesebbek. Háromszor megyek egy héten: egyszer egy válogatott tornászhoz megyünk Milánnal, a másik délutánon babakocsival kocogok, és csak szombat reggelente megyek nélküle. Még nem ment le az az öt kiló, ami a szülés után rajtam maradt, de eddig nem is foglalkoztam vele. Amíg csak szoptattam, nem érdekelt, ettem, amit kellett, hogy legyen elég tejem. Amikor Milán már átaludta az éjszakákat, és nekem is több energiám lett, elkezdtem sportolni, sőt életemben először diétázni is.

Nem mertem aludni

Hónapokkal a szülés után az anyukák nagy többsége hajlamos elfelejteni az első hetek, hónapok nehézségeit, ám  Csilla őszintén mesélt arról, hogy a gyerekszülésre és az első időszak nehézségeire bizony nem lehet előre felkészülni.

− Aki azt mondja, hogy egy pici babával könnyű, annak nagy szerencséje van. Ott állsz mellette, nem mersz aludni, nehogy baja essék, sír a pocakja miatt és te tehetetlennek érzed magad. Ha pedig végre aludhatnál, akkor is inkább a kezedben tartod és babusgatod, hogy jó legyen neki. Embert próbáló volt az első két hónap. Mindent meg kell tanulni, a fürdetéstől a szoptatásig. Én nagyon figyeltem Milánra, ezért nagyon hamar egymásra is hangolódtunk. Most már minden rezdüléséből tudom, éppen hogyan érzi magát − és ez minden nehézségért kárpótol. Csodálatos érzés, hogy látom benne a férjemet, Balázst. Ő a szerelmem kicsinyített mása − mesélte.

Kapcsolódó Cikkek