2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Egyéb XXII.kerület

Tizenegy érmet hozott Angliából a Törley

A budafoki Törley Pezsgőpincészet pezsgői és borai hét ezüst- és négy bronzérmet nyertek az angliai Surreyben a 47. International Wine and Spirit Competition nemzetközi borversenyen. A több mint 400 főből álló zsűri a világ 90 országából nevezett borokat bírálta.

Ezüstérmes lett a Törley Chardonnay Nyerspezsgő 2012, a Törley Chardonnay Brut 2013, a Törley Casino Sec, a  Törley Tokaji Doux, a Törley Fortuna Doux, a Louis Francois & Co. Rosé Brut Nature Nyerspezsgő 2011, a György-Villa Collection Etyek-Budai Irsai Olivér 2015. A Törley Gála Sec, a György-Villa Collection Etyek-Budai Sauvignon Blanc 2015, a György-Villa Collection Etyek-Budai Zenit 2015 és a Chapel Hill Sparkling Chardonnay Brut a bronzérmet érdemelte ki a nemzetközi versenyen.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.