EUR: 345,00 Ft
CHF: 320,91 Ft
2020. augusztus 12., szerda
Klára

Extra

Újra összeházasodott Korda György és Balázs Klári!

Fergeteges partit rendeztek a Nagy Duett záróakkordjaként

Korda György és Balázs Klári

34 év után újra összeházasodott Korda György és Balázs Klári. Az énekes házaspár a VIASAT3 Négy esküvő című műsorában mondta ki újra a boldogító igent, így az egész ország láthatja majd boldogságukat. Klárika a Lokálnak mesélt érzéseiről és arról, hogy mindenki Gyuri bácsija súlyos műtéte után immár teljesen meggyógyult és erősebb, mint valaha.

− Harminchat éve vagyunk együtt Gyurikámmal és harmincnégy éve vagyunk házasok. Szerettük volna újra megünnepelni a kapcsolatunkat és ismét biztosítani a másikat arról, hogy töretlen a szerelmünk – magyarázta a Lokálnak Klárika az újabb esküvő apropóját. Az énekesnő csütörtök este tűnik fel először a VIASAT3 Négy esküvő című műsorban, de a nem mindennapi esküvőjüket csak jövő héten láthatják a nézők.


Esküvő a víz alatt

A Négy esküvő című műsorban négy menyasszony házasodik, akik meghívást kapnak a többiek esküvőjére és maximum 10-10 ponttal jutalmazhatják az ételt, a ruhát, a helyszínt és akár 20 pontot is adhatnak a hangulatra. Ahogy az előző évadokban, ezúttal is minden héten két esküvőt láthatnak a nézők és a negyedik esküvő után derül ki, hogy élete párjával ki utazhat egy külföldi nászútra. Balázs Klári egy különleges szertartáson is részt vett, ahol a pár víz alatt, búvárruhában kötötte össze az életét.

− Borzalmas volt – mondta Balázs Klári. – Nagyon erős víziszonyom van, így bár én csak ültem, míg a pár vízbe merült, de annyira rosszul lettem, hogy ki kellett jönnöm a szertartásról. Ezt a félelmet egyszerűen nem tudom leküzdeni, pedig megpróbáltam mindent!

− Kimondhatatlanul boldog vagyok! Ezek a pillanatok újra eszembe juttatják az első esküvőnket, amely 1982. július 21-én volt. A Béke Hotel gyönyörű kupolájában kétszázötvenen gyűltünk össze, és még arra is emlékszem, hogy hétfői nap volt. Sok művész barátunk volt és mi magunk is inkább hétvégén léptünk fel, ezért mindenki csak hétköznap ért rá – mesélte Klárika, aki nagyon örült, hogy sikerült megszervezni a lakodalmat, mert előtte a lánykérés sem volt egyszerű.

Korda nem vált el az esküvő előtt


− Már három hónapja tartott a turnénk, amikor egyszer csak Gyurikám megkérdezte, hogy „Mikor válsz el? El akarlak venni, te ne a szeretőm legyél, hanem a feleségem.” Akkor még hivatalosan Balázs Gábor volt a férjem, de már jó ideje nem voltunk együtt. Elintéztem a válást, majd elmentünk bejelentkezni, hogy össze akarunk házasodni. Ott meg nem kiderült, hogy Gyuri is házas még? – nevetett Klárika. Korda György első házassága négy hónapig tartott, de hivatalosan nem vált el. Ezért még ezt a procedúrát is meg kellett várni, de végre tiszta lappal kezdhették és már semmi sem állt a boldogságuk útjába. Klárika a színpadon a Balázs nevet használja, ám a hivatalos dokumentumokon mint Korda Györgyné szerepel.

− Azt hiszem, életem egyik legjobb döntése volt, hogy hozzámentem Gyurihoz. Persze sokakban ez őrületes irigységet váltott ki, de ez sosem izgatott, az idő pedig minket igazolt. Nem hiszem, hogy kibírnánk egymás nélkül akár egyetlen napot is, így nem csoda, hogy újra igent mondtam neki – mondta az énekesnő, aki nagyon büszke férje erejére és kitartására.

Túl a lépinfarktuson

Korda György 77 évesen újra ereje teljében érezheti magát. 2014 végén lépinfarktust kapott, egy három és fél órás műtét során ki kellett venni a lépét. Szerencsére a mindennapi életét mindez nem befolyásolja, de egy 35 centis heg a hasán örökre emlékezteti majd a beavatkozásra. Az orvosok megnyugtatták az énekest, hogy a többi szerve tíz évvel fiatalabb a koránál.

− Hála istennek túl vagyunk rajta. Azt kell, hogy mondjam, Gyuri elsősorban saját magának, aztán nekem köszönhetően visszatalált magához. Egy ilyen súlyos műtét bárkit rendesen földhöz vágna. Szerencsére ma már minden reggel megállapítom, hogy visszaérkeztünk oda, ahol voltunk. Az arca, a pszichéje, ahogy tervezget, minden olyan, mint korábban és ennek nagyon örülök…

Kapcsolódó Cikkek