EUR: 345,88 Ft
CHF: 321,10 Ft
2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Egyéb XIV.kerület

Vitamindús lesz az Alma koncertje

alma

Az Alma új dalának koncertpremierje a Vasúttörténeti Parkban lesz

Egy különleges dalt is bemutat az Alma együttes a Vasúttörténeti Parkban május 29-i koncertjén. Arra tanítja meg a gyerekeket, hogy miben rejtőznek a számukra fontos vitaminok és miért fontos a fogyasztásuk.

A Vitamin című nótához videoklip is készült, amit a koncertre való ráhangolódásként a Youtube-ról is letölthetnek az érdeklődők.


– A Vitamin dal témáját a vitaminok betűi ihlették– mondta az Alma együttes tagja, Buda Gábor, a dal szerzője, aki nem mellesleg a klip forgatókönyvét írta és rendezte, valamint a kisfilm hátterét adó rajzokat, akvarelleket festette.

A Vitamin klip igazi baráti-családi munka volt, hiszen a gyerekek  között a zenekartagok csemetéi is feltűnnek, a videó stúdiómunkálataiban pedig a klipben is szereplő Tibus bohóc, vagyis Andrejszki Tibor, a zenekar régi barátja is részt vett. A nóta a legközelebbi Alma-lemezen is rajta lesz, addig pedig a koncertek mellett a Minimaxon láthatják és hallhatják a gyerekek, hiszen a dal ötletét a Minimax új vitamincsaládja adta. A narancs és erdei gyümölcs ízű, színes készítmények a gyerekek számára legfontosabb vitaminokat rejtik. Az Omega-3, amit régen a „nemszeretem” halolajjal azonosítottak, most finom tablettává változott, csakúgy, mint a több ásványi anyagot, értékes nyomelemet és probiotikumot is tartalmazó Multivitamin készítmény, valamint a C-vitamin, ami többé nem savanyú, hanem édes narancsízű.

 

Halász Judit is eljön

A Vasúttörténeti Park gyermeknapi programjai május 28-án kezdődnek. Aznap kölekedésbiztonsági bemutatóval várják az érdeklődőket, és Halász Judit koncert is lesz.

Millenáris Park, kerület napja, Halász Judit, főzőverseny,

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.