2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

A Kaukázus énekese indította a reggelt a Petőfi Rádión

Kardos Horváth János volt az utolsó előtti vendég műsorvezető a Petőfi Rádió reggeli műsorában a Talpra magyarban.
– Pacsirta típus vagyok, ezért nem okozott gondot a koránkelés és a reggel 6-ra való csúcsra járatásom – mesélte az énekes. Mariannt nem ismertem, csak elképzelésem volt róla, és óriásit csalódtam benne, persze pozitívan. Mikivel meg kiderült, hogy ezer éves ismerősök vagyunk! Aminek külön örültem, hogy hozhattam a saját témáimat – árulta el Kardos Horváth János a hallgatóknak.

A Kaukázus frontembere környezettudatos él családjával és három gyermekével. Kiemelten fontosnak tartja az Északi-sark jégtakaróinak megmentését, hiszen ahogyan fogalmazott, drámai a helyzet. A számára fontos témák mellett kedvenc zenéiről is beszélt a Petőfi Rádió hallgatóinak, amelyek közül többet le is játszott. Így Bruno Mars – Billionaire, Kaukázus – Mindenki, K2 – Dugjál engem el!, illetve George Ezra – Budapest című dalára ébredhettek azok, akik a Talpra magyarral indították a reggelt.


Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.