2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

A Majka–Tilla párost kitúrta a Kasza–Cooky duó

A nagy dumás Kasza Tibi és barátja, Cooky lesznek a Ezek megőrültek! következő évadának műsorvezetői. A hírt a Tv2 is megerősítette.

Már biztos, hogy Majkát és Tillát kipöckölte a helyéről Kasza Tibi és Cooky, és az ősszel induló szórakoztató műsor élén már őket láthatjuk. A páros a Nagy Duett idején csiszolódott össze, ami a csatorna vezetőségének is feltűnt. Csak úgy ontották magukból a poénokat az adások alatt, így nem is volt kérdés: tökéletes vérfrissítés ez a csere az új évaddal induló műsornak. Az énekes-műsorvezető nagyon örült a felkérésnek, és úgy érzi, abszolút illik hozzá egy ilyen laza és humoros műsor. Társnak pedig Tibi jobbat elképzelni sem tudott volna, mint Cookyt, aki lélekben már lázasan készül a felvételekre, de különösebb aggályai neki sincsenek, hisz ő is gyakorlott televíziós.


 

Kasza Tibi, Lángosparti és sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

cooky2

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.