2019. május 25., szombat
Orbán

Belföld

A nap balekjai: visszavitték a lopott biciklit – videó!

Lúzer biciklitolvajokat értek tetten a rendőrök Ózdon. Június 8-án éjfél körül a Piac utcában állítottak meg a járőrök két bicikliző tinédzsert. A 14 és 15 éves fiúk állították a rendőröknek, hogy nem lopták a kerékpárokat, majd elhajtottak. Másnap a járművek tulajdonosa bejelentést tett: az éjjel elvitték két, egyenként ötvenezer forintot érő kétkerekűjét. Visszahozták ugyan, de rossz helyre tették le a kertben, a tolvajok akciójáról pedig egy biztonsági kamera is felvételt készített. Ezen az látszik, hogy a két tini előbb elviszi a bicajokat, majd kisvártatva visszatolja azokat a kapun. A borsodi rendőrök a Lokálnak megerősítették: a tolvajok az ellenőrzés után maguktól vitték vissza a lopott holmit. Most eljárás indul ellenük.

Ide kattintva nézhető meg a videó!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Gulyás Gergely Német-Magyar Barátság Díjat kapott

  Gulyás Gergely Német-Magyar Barátság Díjat kapott

  Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója vehette át a Német-Magyar Barátság Díjat Arne Goberttől, a Német Gazdasági Klub (DWC) elnökétől szombat este a Pesti Vigadóban.

 • Kövér: Minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik

  Kövér: Minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik

  Máté evangéliuma nemcsak arra figyelmeztet, hogy minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik, hanem a hitet is élteti mindannyiunkban, hogy a lélekben önmagára találó nép lélekszámban is gyarapodásnak indul – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton Taksonyban, az új református templom és közösségi ház felszentelésén.

 • Megújult a Svábhegyi Bölcsőde

  Megújult a Svábhegyi Bölcsőde

  Megújult a fővárosi XII. kerületben található Svábhegyi Bölcsőde, a több mint félmilliárd forintos fejlesztés keretében két új épületszárnnyal bővült az intézmény épülete, valamint annak környezetét is rendbe tették.