2020. július 07., kedd
Apollónia

Extra

Álunokák happolnák el Klapka milliárdjait

Klapka György imád élni, ám mint mondja, a fején kívül már semmi sem úgy működik, mint korábban. Szeretné, hogy ha búcsúzni kell, minden a legnagyobb rendben lenne vagyona és családja körül.

Köztudott, hogy Klapka György folyamatosan próbálja kordában tartani anyagi ügyeit, és családját is szeretné megóvni az esetleges civakodástól, ezért a héten új végrendeletet készül írni.


Apasági tesztet csináltatott

Klapka György néhány éve DNS-vizsgálatot is végzett gyermekein, hogy biztosan tudja, jogosultak a vagyonára. – Természetesen addig is tudtam, hogy ők az enyémek, le sem tagadhatnám őket, hasonlítanak rám sok mindenben. Volt azonban idő, amikor olyan „unokák és gyerekek” jöttek hozzám pénzt követelni, és kérték, hogy vegyem be őket az örökösök közé, akik azt állították, vérrokonok vagyunk. Muszáj volt a végére járnom, mégis hányfelé kell osztanom a vagyonomat. De természetesen a sosem látott rokonok csak csalók voltak, a vér szerinti gyerekek mindig mellettem álltak.

– Azt utálom a legjobban, ha veszekednek az emberek körülöttem, azt pedig végképp nem akarom, hogy a családom a pénzen marakodjon, ha már nem leszek. A héten ismét leülök az ügyvédemmel, és újra sorra vesszük az összes ingó és ingatlan vagyonomat, ami körülbelül kétmilliárd forint, és elosztjuk az örököseim között. Nemrég eladtam és vettem is telkeket, változtak az anyagi viszonyaim, szükségesnek érzem a frissítést – kezdte Klapka György a Lokálnak. Az Aranyember mindemellett azt is elárulta, hogy bár imád élni, korábban már megcsapta a halál szele, és nem akar véletleneket.

– Ez lesz a harmadik, korábban már írtam kettőt, de az ember mindig menjen biztosra. Az orvosom ugyan éppen két hete mondta, hogy még 11 év és 11 hónapig simán elketyeg a szívem a szívritmus-szabályozóval, de jobb biztosra menni. A személyim szerint, amelyet a múlt héten újítottak meg, pedig 2053-ig élhetek még. Tegyen valaki igazságot – tette hozzá nevetve. – De ha esetleg mégis bekövetkezik az elkerülhetetlen, jobb, ha biztonságban vannak a családtagjaim. Korábban ugyanis előfordult már, hogy eddig sosem látott unoka, lány vagy fiú jelent meg a Vámház körút 9. alatt, mondván, én vagyok az apjuk, nagyapjuk. Persze mindig beigazolódott, hogy hazudnak, de jobb a biztonság. A feleségem kapja a dióföldet, ő dolgozott vele mindig is, a gyerekeim között pedig igazságosan elosztom a jussukat – mondta Gyuri bácsi, aki úgy érzi, elérte azt a kort, amikor már fejben is hűséges tud lenni imádott feleségéhez. – Amikor nem fordulok meg egy fiatal pipi után, és ráeszmélek, mi történt, mindig eszembe jut, hogy bizony már csak fejben vagyok tiszta, nyaktól lefelé semmi sem a régi – nevetett.


 

Klapka György (Fotó: Máté Krisztián)

Klapka György (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek