2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Amilyen pici, olyan szexi Kylie Minogue – Fotók!

Az apró termetű nők egyik divatdiktátora a szőke pophercegnő, Kylie Minogue, aki a maga 152 centiméterével bármit vesz is fel, mindig dögös. Legutóbb a londoni V&A-gálán Kylie egy igen merész, citromsárga színű maxiruhában pompázott, amelyről egészen eddig azt gondolhatta a modellmagasságot csak álmában súroló egyszerű nő, hogy sohasem állna jól neki.

Az énekesnő azonban bebizonyította, hogy amilyen pici, éppen olyan szexi tud lenni egy kivágott hátú, merész színű, földig érő hacukában is. A 48 éves Minogue egyébként szerencsére sosem szokta rejtegetni dögös idomait. Tavaly nyáron például egy szál bikiniben ugrált a tengerbe, amiről a férfi rajongók nagy mázlijára fel is töltött képeket a közösségi oldalára.


Fotó: Kylie Minogue/Instagram

Fotó: Kylie Minogue/Instagram

Ráadásul a pophercegnőt időről időre ráveszik különböző fehérneműmárkák, hogy mutassa meg legszexibb énjét az ő alsóikban, ami aztán végképp falnak vezeti az erősebb nem képviselőit. Kylie egyébként nemrég egy interjúban számolt be arról, hogy amikor évekkel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak nála, szerettei és rajongói segítették át a borzalmas időszakon, amiből sugárzó életerejét is meríti.

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.