EUR: 346,12 Ft
CHF: 321,19 Ft
2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Extra

Amilyen pici, olyan szexi Kylie Minogue – Fotók!

Az apró termetű nők egyik divatdiktátora a szőke pophercegnő, Kylie Minogue, aki a maga 152 centiméterével bármit vesz is fel, mindig dögös. Legutóbb a londoni V&A-gálán Kylie egy igen merész, citromsárga színű maxiruhában pompázott, amelyről egészen eddig azt gondolhatta a modellmagasságot csak álmában súroló egyszerű nő, hogy sohasem állna jól neki.

Az énekesnő azonban bebizonyította, hogy amilyen pici, éppen olyan szexi tud lenni egy kivágott hátú, merész színű, földig érő hacukában is. A 48 éves Minogue egyébként szerencsére sosem szokta rejtegetni dögös idomait. Tavaly nyáron például egy szál bikiniben ugrált a tengerbe, amiről a férfi rajongók nagy mázlijára fel is töltött képeket a közösségi oldalára.


Fotó: Kylie Minogue/Instagram

Fotó: Kylie Minogue/Instagram

Ráadásul a pophercegnőt időről időre ráveszik különböző fehérneműmárkák, hogy mutassa meg legszexibb énjét az ő alsóikban, ami aztán végképp falnak vezeti az erősebb nem képviselőit. Kylie egyébként nemrég egy interjúban számolt be arról, hogy amikor évekkel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak nála, szerettei és rajongói segítették át a borzalmas időszakon, amiből sugárzó életerejét is meríti.

Kapcsolódó Cikkek