EUR: 326,35 Ft
CHF: 290,78 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Extra

Azonosították a The Voice sztárjának merénylőjét

Azonosították Christina Grimmie, a The Voice sztárjának feltételezett gyilkosát – közölték az amerikai hatóságok.

Christina Grimmie gyilkosa

Kevin James Loibl, a merénylő

A tájékoztatás szerint a 27 éves Kevin James Loibl az egyesült államokbeli Saint Petersburgből, Florida nyugati partjáról érkezett Orlandóba két töltött pisztollyal és egy vadászkéssel felfegyverkezve.


Az is ismertté vált, hogy büntetlen előéletű volt, és nem valószínű, hogy ismerte a sztárt. A hatóságok most a merénylő számítógépét és telefonját tanulmányozzák, hogy magyarázatot találjanak a történtekre.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy az elkövető 21 éves.

Christina Grimmie a Before Your Exit együttessel lépett fel Orlandóban. A koncert után a 22 éves énekesnő aláírásokat osztogatott rajongóinak, és ekkor kezdett lövöldözni a tettes, aki megsebesítette az énekesnőt. Grimmie fiútestvére szembeszállt a támadóval, de az a dulakodás közben végzett önmagával.

Grimmie-t azonnal kórházba szállították, az orvosok azonban nem tudták megmenteni az életét.

Christina Grimmie

Christina Grimmie

Kapcsolódó Cikkek

  • Hurrá, itt a gyereknap!

    Hurrá, itt a gyereknap!

    Május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyerekeket, akiknél nincs tisztább és ártatlanabb teremtés a Földön. Ők azok, akik megnevettetnek és megríkatnak minket, nélkülük bizonyára üresek lennének a mindennapjaink.

  • Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Testépítőversenyre készül Gömöri András Máté, már csak néhány napja van hátra a nagy napig. Hosszú út vezetett ideáig, de mint mondja, 16 évvel idősebb felesége, Polyák Lilla a holtpontokon is átsegítette, amiért nem lehet elég hálás neki.