2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Egyéb XI.kerület

Bajnokok maradtak

OSC Ujbuda vizilabda11

Dankuli Péter a hátsó sorban (balról a harmadik) örül a csapattal

A budapesti vízilabda-bajnokságot az OSC Újbuda nyerte, miután a döntőben a Vidám Vízilovakat győzte le, így a csapat megvédte címét.

Fordulatos mérkőzés

Az első negyedből egy perc volt hátra, amikor már 3-0-ra vezetett a címvédő. Az etap végére sikerült szépíteniük a vízilovaknak, egy emberelőnyből Kaiser volt eredményes, 3-1. A második nyolc percben Dankuli Péter visszaállította a közte hármat, majd a nagyszünet előtt szintén ő módosította az eredményt 7-2-re. A vége 14-6 lett, így tavaly után ismét az OSC örülhetett.

Deme András, az OSC VSE edzője öt hónapja dolgozik a fiúkkal.


– Úgy gondolom, megérdemelt volt a sikerünk. Mindenki tette ma is a dolgát, nagyon koncentrált volt a csapat. Remélem, hogy egyben marad ez a gárda jövőre is, és további sikereket tudunk elérni Ob I/b-ben is, ott, ugye, idén éppen hogy lemaradtunk a felsőházról. (vizipolo.hu) 

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.