EUR: 325,34 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 27., hétfő
Hella

Extra

Bajor Lili: apu halála után magamat hibáztattam

25 kilót fogyott Lili, Bajor Imre lánya. A gyönyörű, 20 éves fiatal saját maga miatt akarta leginkább formálni a testét, de nem tagadja, hogy a gyász okozta fájdalom is nagyon megváltoztatta.

Augusztusban lesz két éve, hogy elhunyt Bajor Imre. A színészt mindössze 57 évesen ragadta el a gyilkos kór. Özvegye, Ildikó mellett első felesége, Hámori Eszter színésznő és tőle született két gyermeke, Lili és Marci azóta is gyászolja a színészt. Lili ráadásul szeretne édesapja nyomdokaiba lépni, és a színpadon képzeli el jövőjét. Már harmadéves hallgató a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, és szeptembertől a közönség is láthatja.


– Nagyon élvezem az egyetemet, úgy érzem, hogy jobban megismertem önmagam, és talán a hozzáállásom is változott, magabiztosabb vagyok. Nem tagadom, hogy sok szempontból nagyon bezárkóztam a történtek miatt – utalt édesapja halálára Lili, akinél nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna a színészre.

bajor lili6

Bajor Imre és Lili

bajor lili5

Elszakíthatatlan a kötelék!

– Nem hiszem, hogy valaha túllépek ezen. A legnagyobb gyászban sem fordultam szakemberhez, mert úgy gondoltam, magamnak kell megküzdenem ezzel az érzéssel. Próbáltam a munkára koncentrálni, és örültem annak, hogy voltak emberek, akik átsegítettek a nehezén. Igyekeztem nem „ráterhelni” másokra a fájdalmamat, és próbáltam nem csak erről beszélni. Hosszú út vezetett odáig, hogy megértettem: nem lehet mindent ennek alárendelni. Persze mindennap eszembe jut édesapám! Ilyen helyzetben az ember sokáig hibáztatja magát, az volt bennem, hogy miért csak ennyi időt töltöttünk együtt, és annyi minden lenne még, amiről beszélnünk kellett volna. De lehet, hogy ennek így kellett lennie, és nekem magamnak kell megküzdenem azokkal a gondokkal, kérdésekkel, amelyekre apu talán könnyen választ adott volna – fogalmazott Lili, aki az elmúlt egy évben 25 kilótól szabadult meg.


bajor lili

Végre tud felszabadultan nevetni és látszik a fogyókúra eredménye is

bajor lili3

Lili követni akarja édesapját a színészi pályán

– Magam miatt akartam fogyni, szerettem volna kicsit könnyebbnek érezni magam. Az egyetemen sokat mozgunk, és odafigyelek az étkezésemre, de biztos, hogy a változásban benne volt a gyász okozta fájdalom is. Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, ám úgy érzem, lassan a helyemre kerülök – magyarázta a fiatal lány.

Budapest, 2014. augusztus 22. Bajor Imre lánya, Bajor Lili beszédet mond a színész temetésén a Farkasréti temetőben 2014. augusztus 22-én. A színművész életének 58. évében, augusztus 6-án hunyt el. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Lilinek minden erejét össze kellett szednie, hogy édesapja temetésén beszédet mondjon
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Bajor özvegye: Nem szorulok anyagi támogatásra!

Pár hónappal ezelőtt Bajor Imre özvegye és a korábban a színészt kezelő természetgyógyász összeveszett a Facebookon. Ildikó úgy reagált egy posztra, hogy kezd kinyílni a bicska a zsebében, és ha a természetgyógyász nem hagy fel a „rágalmazással”, akkor kitálal. Erre a természetgyógyász felhozta, hogy ő ingyen kezelte a színészt, és 400 ezer forint volt csak a benzinköltsége. Hosszan sorolta még, mi mindent tett Bajor Imréért, és olyan részleteket is megosztott, amelyek – hacsak a család nem egyezik bele – biztosan nem tartoznak a nyilvánosságra. Arról is írt, hogy el kell adnia saját regeneráló-központját, mert a csődeljárás után nincs miből fizetni a fenntartását. Lili szűkszavúan reagált a vitára.

– Tudok mindenről, de nem szeretnék ebbe beleszólni. Nyilván állást foglaltam, de azt hiszem, ez egészen másról szól, mint ahogy elsőre látszik – tette hozzá Lili.

Bajor Imre özvegye utoljára a közösségi oldalán üzent, hogy ne aggódjanak miatta, nem szorul anyagi támogatásra.
„Többen jelentkeztetek együttérzőn, segítő szándékkal, ami persze megható és nagyon-nagyon köszönöm, DE! Nem szorulok anyagi támogatásra, nem tart el senki, nem éhezem, megoldom az életem! Amit pedig a barátaimtól kapok, az a szeretet, a törődés, az odafigyelés, pénzben nem kifejezhető” – fogalmazta meg Ildikó, akinek az egyetlen vágya, hogy a férje békében nyugodjon.

Bajor Imre, lánya Lili (Fotó: Máté Krisztián)

Bajor Lili (Fotó: Máté Krisztián)

Bajor Imre (Fotó: Máté Krisztián)

Bajor Imre (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyar sikerek Cannes-ban

  Magyar sikerek Cannes-ban

  Különösen sikeresek voltak a magyarok a 72. cannes-i filmfesztiválon. Egy 13 éves magyar kisfiút, Százados Ábelt és az Oscar- és Golden Globe-díjat nyert Saul fia rendezőjét, Nemes Jeles Lászlót is ünnepelték.

 • Jolie még mindig a válásán kesereg

  Jolie még mindig a válásán kesereg

  Angelina Jolie és Brad Pitt hónapokkal ezelőtt végre hivatalosan is elváltak, az ex nej azonban még mindig azon gondolkodik, hogy vajon hol rontották el.

 • Emilia Clarke: Beskatulyáztak

  Emilia Clarke: Beskatulyáztak

  A Trónok harca Daenerysét megszemélyesítő Emilia Clarke bevallotta, hogy évekkel ezelőtt nemet mondott a Szürke ötven árnyalata című film főszerepére…