2020. július 10., péntek
Amália

Extra

Barátja ellen vallott Kállay-Saunders

Kállay-Saunders András teljes nyugalommal ülte végig többórás bírósági tárgyalását, ahol egy 2013-ban történt verekedés miatt kellett megjelennie. Az énekesből csak úgy áradt a magabiztosság és a nyugalom, még akkor is, amikor saját barátja ellen vallott.

Az egykori megasztáros három évvel ezelőtt, a Hajógyári-szigeten keveredett verekedésbe. Saunders állítja: védelmi helyzetben cselekedett, mert rasszista indíttatású, jogtalan támadás érte, de végül súlyos testi sértés vádja miatt a vádlottak padjára került. Az ügy szerda reggel folytatódott a bíróságon, ahol ismét vallomást kellett tennie az énekesnek. A meglepő fordulat akkor történt, amikor Saunders a barátja ellen vallott, és elmondta: ő volt az, aki fejbe rúgta az egyik sértettet. Az egykori barátok egymáshoz sem szóltak, és külön érkeztek és távoztak.


– Újra megkérdeztek mindent, amit három évvel ezelőtt is. Ennyi volt. Mindenki azt kérdezi, miért vagyok ilyen laza. Hát azért, mert tudom, hogy nem tettem semmi rosszat – mondta a Lokálnak a bíróságon András, aki azt is hozzátette: teljesen jól van.

Fotó: dfp

Kállay-Saunders András teljesen nyugodt, mert tudja, hogy ártatlan

Kapcsolódó Cikkek