EUR: 326,31 Ft
CHF: 289,28 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Bevállalta! Plasztikai műtéten esett át Görög Zita

Régóta zavarták a szemölcsei Görög Zitát, az évek során egyre csak nőttek, így nagy lépésre szánta el magát, és plasztikai sebészhez fordult. A beavatkozás részleteiről semmit sem akart tudni, csak a végeredmény érdekelte.

– Rosszul vagyok a tűtől, a vértől, és megkértem az orvosomat, ne mondjon semmit a folyamatról. Hét kiálló szemölcsöt távolított el a testemről: négyet az arcomról, kettőt a nyakamról, egyet a hasamról – árulta el a Lokálnak Zita, akinek kislánya majdnem elsírta magát, amikor meglátta a változást anyukáján.


– Volt a nyakamon egy szemölcs, amivel Lotti mindig játszott. Majdnem megsiratta: anya, az én pöttyömet is levetetted? – mesélte nevetve a műsorvezető, aki elismerte: elszántságában a női hiúság is közrejátszott.

– Van, hogy zavarnak minket dolgok, amiket mások észre se vesznek. Olyan hülyék vagyunk mi, nők! Szerintem óriási nyomás is van rajtunk, hogy minél szebbek legyünk, de én semmit sem szeretnék megcsináltatni magamon. Ez a munkám miatt, esztétikailag volt fontos lépés. Egészségügyileg pedig azért, mert a szemölcseimbe rendszeresen beleakadt a fésű vagy a nyaklánc. Nem tervezek több látogatást plasztikai sebésznél, szeretnék méltósággal megöregedni, és nem egyenarcot varratni a későbbiekben sem. Az idő eljár az ember felett, ezt el kell fogadnunk – tette hozzá Zita.

12717626_428416230700858_5865566792038750741_n13466045_472000236342457_549541213946943529_n

Kapcsolódó Cikkek

 • Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Lejárató hadjáratot indítottak Gyurcsányék a magyar sztárvilág ellen. A DK-n aktivistája, Homonnay Gergely saját közösségi oldalán fakadt ki és vonta kérdőre Tóth Verát, Liptai Claudiát és Ördög Nórát, amiért nem foglalnak állást politikai kérdésekben.

 • A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  Vilmos herceget és Katalin hercegnét három csemetéjével együtt most látta először a világ közös fotón. A hercegné nemrég egy kertrészletet tervezett a Chelsea Garden Show-ra ahova a kicsiket is elvitték, az egyéves Lajos herceg pedig ellopta a showt.

 • Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Kim Kardashian már többször is aukcióra bocsátotta márkás cuccait, ezúttal azonban a férje, Kanye West döntött úgy, hogy ideje ismét kiselejtezni felesége gardróbját, mert szerinte az ami ott van, az maga a pokol.

 • Összeköltözött párjával Jordán Tamás

  Összeköltözött párjával Jordán Tamás

  Jordán Tamás már több mint egy éve boldog új párjával, és nemrég össze is költöztek. A színész egészsége pedig újra régi amióta szerelme mellette van, akit gyermekei is nagyon megszerettek.