2020. július 08., szerda
Ellák

Extra

Cinthya Dictator: A betegségem tanított meg élni!

A fiatal fotóművész súlyos betegsége után kezdte el igazán élvezni az életet, addig még a széltől is óvta magát. Nem ivott, nem bulizott, egészségesen élt, mégis megtörtént a baj.

13423778_1379712525379348_6619963299951294180_n

Cinthya számára kinyílt a világ, mióta meggyógyult

Két éve már, hogy a celeblány sugárterápiás kezelése sikeresen véget ért, és szervezete győzött a nyirokmirigyrák elleni harcban, de a legnagyobb fordulat csak ezután következett.


– Egész életemben túlságosan vigyáztam magamra, odafigyeltem az egészségemre, mégis beteg lettem. Miután meggyógyultam, úgy voltam vele: minek élek, ha mindentől félek? Így az ezt követő évem már a szórakozás jegyében telt. Kihasználtam minden pillanat adta lehetőséget, és úgy érzem, csak a javamra vált. Nagyon sokat segített ez az időszak: jobban megismertem a világot és rengeteget fejlődött a személyiségem – mesélte a Lokálnak Cinthya, aki most ismét kicsit csendesebb, nyugodtabb időszakát éli.

– Amikor valaki egy ilyen jellegű betegséggel találkozik, elég sok minden megváltozik benne. Van, aki nagyon elkezdi értékelni az életét, én most azon vagyok, hogy akivé tett engem a betegségem, azt megtartsam, és meglássam, hogyan lehetnék jobb ember és jobb társ.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek