EUR: 345,86 Ft
CHF: 320,03 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Sport

Csank: Francia győzelmet hoz a nyitómeccs

Budapest, 2009. október 23. Csank János, a ZTE FC vezetőedzője. A felvétel a labdarúgó Soproni Liga tizenkettedik fordulójában játszott Budapest Honvéd - ZTE FC találkozón készült a kispesti Bozsik József Stadionban. MTI Fotó: Földi Imre

Csank János, a Lokál Eb-szakértője (Fotó: mti/Földi Imre)

Csank János lesz a Lokál Eb-szakértője. A korábbi szövetségi kapitány vezeti fel mindig a nap általunk legfontosabbnak vélt mérkőzését. A szakember a nyitómeccsen, a Franciaország–Románia mérkőzésen hazai győzelmet vár.
– Bár volt már olyan, hogy egy Eb vagy vb nyitómeccsén megviccelték a házigazdákat, ez most nem történik meg. A románokat láttuk, hiszen a mi selejtezőcsoportunkból jutottak ki, és bátran állíthatjuk, semmi extrát nem nyújtottak. A franciák viszont „nagyon jól néznek ki”, és biztosan hatalmas szurkolói támogatást kapnak. Persze ne felejtsük el, hogy mivel házigazdák, a világbajnokság óta nem játszottak tétmérkőzést, de ez nem lehet számukra kifogás. Bár pontos eredményt nagyon nehéz tippelni, biztosra veszem, hogy a franciák nyerik a nyitómeccset.

Kapcsolódó Cikkek