EUR: 323,66 Ft
CHF: 284,42 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Aktuális

Csecsemőjével együtt tűnt el a fiatal anyuka

Több mint egy napja nem találják a 15 éves lányt és gyermekét.

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Farkas Alexandrát és 6 hónapos kislányát.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 15 éves lány a 6 hónapos gyermekével 2016. június 26-án 18 órakor nem érkezett meg a Budapest VIII., Alföldi utcai lakóhelyére – írja a Police.hu. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. Arról nincs információ, hogy milyen ruhát viseltek, amikor távoztak otthonukból.

A fiatal lány körülbelül 170 centiméter magas. Haja félhosszú, sötétbarna színű. A szája felett baloldalon piercinget visel.

farkas

Fotó: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a fiatal anyuka és gyermeke hollétéről jelentkezzen bármelyik kapitányságon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ügyeskedéshez alapít pártot a Soros-szervezet

    Ügyeskedéshez alapít pártot a Soros-szervezet

    Pártot alakítanak Soros György migrációért felelős helytartói, hogy ne kelljen adózni a spekuláns támogatásai után – írta meg a Pesti Srácok. A Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott a Migration Aid, hogy ezzel új dimenzióba lép a hatalommal vívott harcuk.

  • Meghiúsult az ellenzék öncélú akciója

    Meghiúsult az ellenzék öncélú akciója

    Soron kívüli ülést hívtak össze az Országgyűlésben az ellenzéki pártok a múlt hét pénteken az ápolási díj emelésének, illetve a kilakoltatással szembenéző devizahitelesek ügyében.