2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

Csepregi Éva 62 évesen kezd új életet

Tizenöt  boldog év után tavaly év végén robbant a hír, miszerint véget ért Csepregi Éva és párja, Attila kapcsolata. Az énekesnő a munkájába menekült a szakítás után és tinilányokat megszégyenítő mennyiségű munkát vállalt erre az évre. A különválás óta teljesen új életet kezdett előadó mostanra úgy érzi, nyitott lenne egy újabb szerelemre. 

A Neoton Família 62 esztendős énekesnője tavaly decemberben jelentette be, hogy másfél évtizednyi szerelem után véget ért a párkapcsolata szerelmével, Attilával. Sokan egy bizonyos kor fölött hajlamosak lennének beleragadni egy működésképtelen kapcsolatba, hogy elkerüljék a magányt, akár annak árán is, hogy szemet hunyjanak egymás hibái felett.


Csepregi Éva, Lángosparti és sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Csepregi Éva sugárzik a boldogságtól (Fotó: Máté Krisztián)

 • – Nem volt könnyű döntés. Át kellett gondolni, hogy a mérleg két serpenyőjében mi van. Nálunk a rossz oldal lejjebb húzott, de nem akartuk egymást tönkretenni vagy odabilincselni a másikhoz, és szerencsére barátként váltunk el. Mostanra úgy érzem, nyitott vagyok az újrakezdésre, az ismerkedésre, de erre majd maga az élet adja a megoldást. Ahogy figyelem a környezetemet, abban biztos vagyok, hogy nem jó út az internetes ismerkedés, így is nehezen boldogulnak az emberek a párválasztással. A személyes találkozások és beszélgetések híve vagyok –fogalmazott Éva, akinek az elválás utáni nehéz időszakban legfőbb támasza fia, Dávid volt.

– Folyamatosan velem volt a fiam, nem hagyta, hogy egy percig is szomorú legyek. Születése óta szinte minden koncertemen ott volt, és remélem, ezután is ott lesz –fűzte hozzá a büszke anya.

 

A népszerű énekesnőre idén 80-90 fellépés vár, legközelebb A Mi Velencénk Fesztivál színpadján láthatjuk és hallhatjuk, ahol már tavaly is hatalmas sikert aratott. Ám nem csak siker kísérte a koncertet, ugyanis egy szerencsétlen baleset is történt Évával, ami sorsfordítónak bizonyult életében.


Csepregi Éva, Lángosparti és sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Átértékelődött az élete Évának (Fotó: Máté Krisztián)

– Valóban volt egy balesetem  a tavalyi koncert alatt. Némi szintkülönbség volt a színpadon, és az egyik szám alatt „sikerült” elesnem, de szerencsére rögtön tudtam folytatni az előadást. A koncert után elgondolkodtam, hogy ezzel a kis malőrrel vajon mit akart nekem jelezni az élet, mert azt vallom, semmi sincs véletlenül, egy tégla se esik csak úgy le valahonnan. Talán az volt az üzenet, hogy tanuljak meg úgy bánni a munkaerőmmel, hogy ne lőjek túl a célon. Megállni viszont nem akarok, azt tanultam, hogy amíg valami megy, működik és érdeklődés van iránta, addig kell csinálni. Újra elkezdtem mozogni, étkezési tanácsadásra és masszázsra járok. Nem csak a kedvem és a nyár miatt szeretnék változtatni a külsőmön, hanem az ízületeim miatt is. Nagyon jól bírom az iramot, de mehetne jobban is, úgyhogy szeretnék még három kilót ledobni magamról – árulta el Éva.

Kapcsolódó Cikkek

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

 • Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenészt szerdán kiengedték a kórházból, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.