EUR: 345,85 Ft
CHF: 320,03 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Extra

Damu Edina: Féltem Rolandtól, ezért nem vettem magamhoz Maját!

Damu Roland felesége, Edina újabb megdöbbentő részletet osztott meg a színésszel való zűrös kapcsolatáról és közös gyermekük elhelyezésének nehézségeiről. Az asszony állítja: rettegett Rolandtól, ezért nincs nála a kis Maja, akit édesapja szerinte csak arra használ, hogy jó színben tűnjön fel.

Soha véget nem érő történetnek tűnik Damu Roland és felesége, Damu Edina kálváriája, ahol újabb titkokra derült fény. Edina a Lokálnak most azt állítja, hogy nem is merte volna magához venni kislányát, annyira félt, hogy újra bántani fogja őt a férje.


Damu Roland felesége és anyósa (Fotó: Máté Krisztián)

Damu Roland felesége és anyósa (Fotó: Máté Krisztián)

– Mindhárman egyetértettünk abban, hogy Maja ideiglenesen a testvéremhez, Katihoz kerüljön, de azért is nyilatkoztam így, mert nem mertem volna Rolanddal kettesben maradni itthon. Most úgy látom az arcán, hogy nem iszik, de nemrég még teljesen kiszámíthatatlan volt. Marokszámra szedte a Xanaxot, ivott rá, és olyankor meghülyült. Korábban engem és anyukámat is megvert – állítja Edina, aki szerint Roland (akit kerestünk, hogy reagáljon neje megdöbbentő vádjaira, de lapzártánkig nem vette fel a telefont) a közös gyermeküket csak kihasználja, hogy saját helyzetén javítson.

– Úgy látom, hogy a babát csak felhasználja, hogy önmagát jó színben tüntesse föl. Eljátssza, hogy jó apa, hogy nem iszik, hogy vegán életmódra váltott, hogy megtért, hogy segítőkész. Közben meg nemrég még az sem érdekelte, hogy ott voltam mellette terhesen, ő inkább a kocsmába járt vagy engem pofozott – mesélte Damuné, aki kijelentette: végleg leszámolt az alkohollal, állásinterjúkra jár, és mindent megtesz, hogy jó anyukája lehessen a kis Majának.


– Abszolút nem kívánom az italt. Most is van itthon vörösbor, a főzéshez kell, de hozzá sem nyúlok. Félek Rolandtól, de a babáért mindent megteszek. Munkát kell találnom, és amint van jövedelmem, beadhatom a kérelmet a kislányomért a gyámhivatalhoz. Ha kell, takarítónői állást is vállalok, amíg nem találok valami normális irodavezetői vagy asszisztensi munkát – lelkesedett az egyébként gyógypedagógus végzettségű asszony, aki büszkén mesélte, hogy koraszülött kislánya makkegészséges, már 3 kiló 35 deka és kis tokája is van.

Edina azt is elmondta, hogy a színésznek – aki ellen hetekkel ezelőtt beadta a válókeresetet és aki ennek ellenére naponta ostromolja őt – nem sok ideje van a kislányukra, de a fejébe vette, hogy eljön a színészházból, albérletbe költözik és magához veszi Maját.

– Épp tegnap mondta, hogy így imád, meg úgy imád, de a gyereket magának akarja. Igaz, heti négyszer jön meglátogatni Maját, na de másfél órája van maximum. Így hogy lehetne nevelni egy gyereket? Ebbe én biztosan nem megyek bele! Roland nincs tisztában azzal, mit jelent 24 órában szülőnek lenni – csattant fel Edina, aki már abszolút nem tudja és nem is akarja megérteni férje lépéseit.

– Teljes értetlenséggel állok az ember előtt, aki könnyfakasztóan gyönyörű leveleket írt nekem a börtönből, utána pedig meg kellett ismernem a szöges ellentétét. Roland bármit is tesz, és bárhogy könyörög nekem, sohasem fogok tudni neki megbocsátani, azért amit édesanyámmal és velem tett. Lezártam a kapcsolatunkat, nekem már csak a kislányom számít! – szögezte le.

Damu Roland (Fotó: Máté Krisztián)

Damu Roland (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek