EUR: 326,22 Ft
CHF: 289,11 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Extra

Elbúcsúztatták Rajhona Ádámot

Rajhona Ádám Jászai Mari-díjas színész, szinkronszínész, érdemes művész május végén hunyt el. A színész hosszan tartó tüdőbetegséggel küzdött, pályatársai azonban mindig életvidám, a világra örök kíváncsisággal tekintő embernek írták le.

Rajhona Ádám búcsúztatóját csütörtök délután tartották a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben, ahol családtagok és közeli barátok rótták le kegyeletüket. Tiszteletüket tették a Vígszínház tagjai és jó barátai is, többek között Kern András, Eszenyi Enikő, Hegyi Barbara, Lukács Sándor és Halász Judit is.
Rajhona Ádámot nem a fővárosban, hanem vidéken helyezik örök nyugalomra, utolsó útjára már csak legszűkebb hozzátartozói kísérik majd el.
– Pénteken, szűk családi körben fogjuk eltemetni Ádámot, Balatonarácson. A férjem felkészült korábban, tudta mi vár rá és az utolsó pillanatig méltóságteljesen viselte a betegségét – mondta a Lokálnak Rajhona Ádám özvegye, Adrienn, aki lányukkal és iker fiaival gyászolja férjét.


A bensőséges hangulatú szertartáson, elhangzott, hogy a néhai színész szerette az erdélyi ételeket, leghőbb vágya az volt, hogy az összes mediterrán országba ellátogathasson, kivételes kíváncsisága és tájékozottsága miatt pedig nem volt olyan téma, amiről nem lehetett vele beszélgetni, a sport sem esett kívül a látóterén, a boksztól a curlingig minden érdekelte. Rajhona Ádámot jó barátja, Hegedűs D. Géza is szívhez szólóan búcsúztatta, mint mondta, nem tudja elképzelni nélküle a színházi öltözőket, hiányolni fogja a művészi nagyságát és a személyével járó vidámságot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Két rendőr sérült meg abban a balesetben, amit Lovasi András okozott március 27-én Budapesten. Az énekest a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az ügyben.

 • Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Óriási a boldogság Tóth Vera családjában, amellett ugyanis, hogy húga, Gabi babát vár, az ő magánélete is a lehető legjobban alakul, párjával, Zolival remekül kiegészítik egymást.

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.