EUR: 346,40 Ft
CHF: 321,84 Ft
2020. augusztus 15., szombat
Mária

Belföld

Elfogták a perverz fekete kesztyűs szatírt!

Mint azt korábban megírtuk, Az utcán támadt áldozataira az a férfi, akinek az elfogása érdekében egy nyomozócsoportot állítottak fel Kiskunfélegyházán. A szeméremsértő minden alkalommal fekete kesztyűt viselt, de most véget ért az ámokfutása.

A jól sikerült grafika is segített a zsaruknak egy szatír azonosításában. A szeméremsértő férfi egy percig sem tagadta bűnösségét, elfogásakor is a zsebében volt névjegye, a fekete kesztyű.


Hazafelé tartott a bulizásból egy fiatal kiskunfélegyházi nő június 6-án hajnalban. Egyszer csak azt érezte, valaki követi. Ideje sem volt megfordulni, hátulról átölelte egy férfi. Magához húzta, belelihegett a nyakába, közben fogdosta, leszorította karját, a nőnek olyan érzése volt, mintha földre akarná fektetni. A sértett próbált ellenállni, közben teli torokból sikított. Aktív védekezésének meglett a hatása, az ismeretlen nem akart közönséget, elengedte áldozatát, és elfutott.

A nyomozók megállapították, hogy a szatír nagy valószínűséggel a gátéri tanyák egyikében lakó J. István (43). Amikor a férfi ajtót nyitott nekik, látták, tényleg telitalálat volt a rajz. J. István nem tagadta, hogy ő lenne a mutogatós-leszorítós szatír, elmondása szerint ez izgatja fel. Elfogásakor is a zsebében volt egy pár fekete gumírozott kesztyű. A bíróság június 15-én elrendelte előzetes letartóztatását – írja a police.hu.

Kapcsolódó Cikkek