EUR: 325,34 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 27., hétfő
Hella

Extra

Felesége kétségbeesetten próbálta újraéleszteni Aigner Szilárdot

Egyre több részlet derül ki Aigner Szilárd tragikus halálával kapcsolatban. Felesége, Pártai Lucia hosszan próbálta újraéleszteni, végig telefonos kapcsolatban állt a mentőkkel, de már esélye sem volt segíteni. A család nehéz időszakot él át, ám azt már eldöntötték, hogy természethez közeli helyen búcsúznak majd az időjóstól.

Hetvenedik születésnapja után egy nappal, hétfőn hunyt el az ország egyik legismertebb meteorológusa, Aigner Szilárd. Azóta mindenki azt találgatja, mi történhetett. Lánya, Lucia a Lokálnak korábban elmondta, semmi jel nem utalt arra, hogy probléma lenne.
– A születésnapján még minden rendben volt, sosem gondoltam volna, hogy másnap reggel ilyen szörnyűség történik. Az elmúlt időszakban folyamatosan dolgozott, halála napján is munkába akart indulni – mondta a fiatal lány.


Pártai Lucia meteorológus

Pártai Lucia mindent megtett, hogy megmentse férjét

Úgy tudjuk, felesége, Pártai Lucia – aki szintén ismert meteorológus – talált a férjére hétfő reggel. Hihetetlen lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot: rögtön hívta a mentőket, akik telefonon keresztül magyarázták el, hogyan kezdje meg az újraélesztést. Lucia végig betartotta az utasításokat, mindent megtett, de sajnos már nem tudott segíteni. Utólag kiderült, valószínűleg esélye sem volt, hiszen információink szerint amikor megkezdték az újraélesztést, Aigner Szilárd már körülbelül félórája elhunyt.
A család most abban bízik, hogy a boncolás magyarázatot ad a történtekre.

A Lokál megtudta, hogy a család szeretne természethez közeli helyen búcsúzni a meteorológustól, de a részletekről még nem állapodtak meg. Most az a legfontosabb számukra, hogy kiderüljön, mi okozta pontosan a tragédiát.

Aigner Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Jolie még mindig a válásán kesereg

  Jolie még mindig a válásán kesereg

  Angelina Jolie és Brad Pitt hónapokkal ezelőtt végre hivatalosan is elváltak, az ex nej azonban még mindig azon gondolkodik, hogy vajon hol rontották el.

 • Magyar sikerek Cannes-ban

  Magyar sikerek Cannes-ban

  Különösen sikeresek voltak a magyarok a 72. cannes-i filmfesztiválon. Egy 13 éves magyar kisfiút, Százados Ábelt és az Oscar- és Golden Globe-díjat nyert Saul fia rendezőjét, Nemes Jeles Lászlót is ünnepelték.

 • Emilia Clarke: Beskatulyáztak

  Emilia Clarke: Beskatulyáztak

  A Trónok harca Daenerysét megszemélyesítő Emilia Clarke bevallotta, hogy évekkel ezelőtt nemet mondott a Szürke ötven árnyalata című film főszerepére…