EUR: 346,21 Ft
CHF: 321,37 Ft
2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Extra

Fiáért harcol Seres Dániel

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Hamarosan megszületik a Jóban Rosszban színészének második gyermeke, de boldogságát súlyos családi botrányok árnyékolják be. Nem elég, hogy nevelőapja kitagadta Seres Dánielt – aki Suhajdára változtatta vezetéknevét –, felesége a kizárólagos szülői felügyeletért harcol a bíróságon.

Rájár a rúd az immár Suhajda Dániel nevet viselő színészre, aki legutóbb névváltoztatásával került a figyelem középpontjába, ugyanis kiderült: a férfi, akit édesapjának hitt, igazából nem az. A színész érthető módon kíváncsi volt, és titokban felvette a kapcsolatot vér szerinti családjával, ám miután ez kiderült, nevelőapja kitagadta őt. Feleségével, Gerlits Réka színésznővel ráadásul közös gyermekük felügyeletéért harcolnak a bíróságon.


– A gyermekem édesanyja el akarja venni tőlem a teljes szülői felügyeleti jogot, de én nem adom! Ellene megy minden próbálkozásomnak, amivel igyekeznék normálisan megoldani a helyzetet – bosszankodott a Lokálnak Dani, akit teljesen kiborít, hogy csak kéthetente hétvégén láthatja imádott kisfiát, Lázárt.

– Én a világon mindent megtettem, és próbáltam rendbe hozni a házasságomat, már csak a gyerek miatt is, de nem sikerült. Új életet kezdtem Fannival, de ha a gyereket ketten közösen vállalják, akkor azt is vállalják, hogy közösen nevelik fel! – tartja a színész, aki szerint felesége családja sem nézi jó szemmel, hogy tartja a kapcsolatot a fiával.


– Nem tilthatják meg nekem, hogy szülőként a továbbiakban is részese legyek a fiam életének – szögezte le a jobb napokat is megélt sorozatsztár. A történtek ellenére állítja: ő boldog ember.

– Rendet csináltam az életemben. Van egy elképesztően csodálatos családom, párom, akivel fantasztikus dolog történik velünk augusztusban. A munkámat imádom, boldog ember vagyok. Kizárólag akkor akkor lesz keserű a szám íze, amikor a kisfiamra gondolok, arra, hogy nincs velem – tette hozzá a színész, aki ezzel leszögezte azt is, hogy kisfia, Lázár szintén az ő új nevét viseli.

Keret: „Fanni és a kisfiam imádják egymást”

Ritka, de igazán idilli napok a színész életében, amikor a kis Lázár nála tölt egy hétvégét. Ilyenkor minden együtt töltött perc ajándék, amit természetesen a színész szerelmével, Fannival együtt élvez ki. Végtelen boldogság tölti el Danit, hogy Fanni mennyire odafigyel, és szereti a kisfiát.

– Fanni és Lázár fantasztikusan jól kijönnek egymással. A fiam nagyon szereti őt, és ez kölcsönös. Lázár tudja, hogy a párom a kistestvérét hordja a szíve alatt, és rettentő kíváncsi. Elképesztően értelmes kisfiú.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek