EUR: 345,96 Ft
CHF: 321,62 Ft
2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Egyéb XI.kerület

Figyeljünk, hol egyirányú a Fehérvári út!

Elkezdődik a dél-budai villamosperonok átépítése a Fehérvári út külső szakaszának egyirányúsításával, Albertfalva utca (Fotó: Keresztesi Balázs)

A buszok is kerülő útvonalon járnak

Egyirányúsították a belváros felé a Fehérvári út külső, a Mezőkövesd út és az Építész utca közötti szakaszát. A várhatóan augusztusig tartó forgalmi változásra a Fonyód utcai és az Albertfalva utcai villamosperon korszerűsítésének előkészítő munkálatai miatt van szükség. A környéken közlekedőknek a BKK a városhatár irányába, a lezárt útszakasz elkerülésére a Kondorosi út vagy az Építész utca igénybevételét ajánlja a Szerémi út–Kitérő út felé. A forgalomkorlátozás miatt módosul a dél-budai végállomása felé közlekedő 114-es, 213-as, 214-es és 973-as busz közlekedése is. A 2016 nyarán és őszén zajló fejlesztés eredményeképpen az Alkotás utcai, a Bartók Béla úti, a Fehérvári úti és a Villányi úti villamosmegállók akadálymentes közösségi közlekedési lehetőséget nyújtanak majd.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.