EUR: 326,39 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Folyamatos orvosi felügyelet alatt duettezett Péter Szabó Szilvi

Péter Szabó Szilviről A Nagy Duett közben derült ki, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Szilvinek azonban egy percig sem jutott eszébe kiszállni a műsorból, dacára a várandósság első hónapjaiban felbukkanó rosszulléteknek.

– Amikor elvállaltam A Nagy Duettet, még nem tudtam, hogy terhes vagyok, csak a kezdés előtt derült ki. Abszolút biztonságban éreztem magam a műsor alatt, állandó orvosi felügyelet alatt voltam, és mindent betartottam, amit a doktorom javasolt. Persze picit nehezebben bírtam a terhelést és a reggeli émelygéseket, de úgy érzem, egyáltalán nem akadályozta a várandósságom a közös munkát Petivel, aminek meg is lett a gyümölcse – mesélte a Tv2 duettversenyét Pachmann Péterrel megnyerő Szilvi.

Forrás: TV2/sajtószoba

A győztesek: Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia Forrás: TV2/sajtószoba

Forrás: TV2/sajtószoba

Forrás: TV2/sajtószoba

Forrás: TV2/sajtószoba

Forrás: TV2/sajtószoba

Kapcsolódó Cikkek

 • Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  “Tedd már le azt a mobilt!” – mordul fel gyakorta a legtöbb szülő, látva, hogy gyermeke nem tud leszakadni az online világról. Ha mázlink van, a csemete engedelmesen kilép a virtuális valóságból, ám gyakorta következik az unalom.

 • Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Április 28-án megkezdődött az idei Magyarország Szépe casting. Minden eddiginél több fiatal lány tette magát próbára, de hogy közülük ki lesz a 2019-es Miss World Hungary az a júniusi döntőben derül ki, melyet a Duna TV élőben közvetít majd.

 • Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  „Ha bakancslista, akkor egyértelműen a zene van az első helyen. Érzem, hogy a zenével még dolgom van ebben az életben” – mondta Istenes Bence, aki nagy izgalommal készül arra, hogy június 16-án a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert műsorvezetője legyen.