EUR: 353,95 Ft
CHF: 333,19 Ft
2020. július 08., szerda
Ellák

Egyéb XVI.kerület

Folytatódik a felújítás, de nehezebb lesz közlekedni

Június 16-ától indul a Csömöri út felújításának második üteme. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a Mátyás király és a Szlovák út közötti rész teljesen elkészült, így ezt megnyitják a forgalom számára, de a János utca és Mátyás király utca közti területet lezárják. A munkálatokat a déli oldalon kezdik, a belváros felé egyirányú lesz a forgalom. A Szlovák út felé közlekedő autósokat a János utcán a Rákosi út felé terelik.

A 31-es és a 131-es buszok a Szent Korona utcán közlekednek majd, az út a Szlovák út felé egyirányú lesz. A Diófa utca után ideiglenes buszmegálló épül. A Mátyás király–Csömöri út csomópontjának építése során a buszok a Szlovák útig mennek a Szent korona utcán, majd a csomópont elkészülte után a Mátyás király utcán visszamennek a Csömöri útra.
A 130-as buszok a József utca–Baross utca útvonalon érik majd el a György utcát. A Baross utca páratlan oldalán megállási tilalom lesz. A Baross utcában a János utca előtt, valamint a György utcában ideiglenes megállókat helyeznek ki.


16ker_buszterkep

Kapcsolódó Cikkek