2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb XVI.kerület

Folytatódik a felújítás, de nehezebb lesz közlekedni

Június 16-ától indul a Csömöri út felújításának második üteme. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a Mátyás király és a Szlovák út közötti rész teljesen elkészült, így ezt megnyitják a forgalom számára, de a János utca és Mátyás király utca közti területet lezárják. A munkálatokat a déli oldalon kezdik, a belváros felé egyirányú lesz a forgalom. A Szlovák út felé közlekedő autósokat a János utcán a Rákosi út felé terelik.

A 31-es és a 131-es buszok a Szent Korona utcán közlekednek majd, az út a Szlovák út felé egyirányú lesz. A Diófa utca után ideiglenes buszmegálló épül. A Mátyás király–Csömöri út csomópontjának építése során a buszok a Szlovák útig mennek a Szent korona utcán, majd a csomópont elkészülte után a Mátyás király utcán visszamennek a Csömöri útra.
A 130-as buszok a József utca–Baross utca útvonalon érik majd el a György utcát. A Baross utca páratlan oldalán megállási tilalom lesz. A Baross utcában a János utca előtt, valamint a György utcában ideiglenes megállókat helyeznek ki.


16ker_buszterkep

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.