2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Egyéb XX.kerület XXIII.kerület

Gájer Bálint Soroksáron

Gájer Bálint – vagy, ahogy sokan a TV2  műsorából ismerhetik –, a swing hercege,  minden embert táncra perdít zenéjével. Tehetségét nemcsak rajongói éltetik, hanem a  szakma azon díjai is, amelyeket fiatal kora  és karrierje ellenére magának tudhat. Gájer Bálint a mai magyar swing’n’pop zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. A  Fonogram díjas Group N’ Swing zenekar  frontembereként és önálló előadóként is  olyan sikereket ért el, amelyekről sok is – mert énekes csak álmodni tud. Az Értem  jött a nyár című slágerét például nemcsak  a rádiók játszották egy egész nyáron át,  de egy színházi darab betétdalának is választották. Önálló, egész estés koncertjére  június 3-án 19 órától az Otthon Közösségi  Házban kerül sor.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.