EUR: 325,32 Ft
CHF: 290,07 Ft
2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Belföld

Gyilkosság! Ő ölte meg a kecskeméti nőt – videó!

Meggyilkolták azt a 37 éves kecskeméti nőt, akinek a holttestét kedden este találták meg az otthonában. Szerda reggel a rendőrök előállítottak egy 28 éves férfit, akinek beismerte a gyilkosságot.

B. Gábort őrizetbe vették a nyomozók és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

A Baol.hu információja szerint az asszony prostituáltként dolgozott, és a fiatalember az egyik kuncsaftja volt.

Információink szerint szexmunkásként dolgozhatott az a 37 éves nő, akit kedden öltek meg Kecskeméten, saját otthonában – írja a lap. A nő albérlőként élt a belvárosi lakásban, úgy tudjuk, ott fogadta a vendégeit is. Ezeket az információkat az áldozat közvetlen hozzátartozója cáfolja – olvasható a Baol.hu oldalán.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hidvéghi: A magyarok megértették a választás jelentőségét

  Hidvéghi: A magyarok megértették a választás jelentőségét

  A magas részvétel a mai európai parlamenti (EP-) választáson azt mutatja, hogy a magyar emberek megértették, milyen nagy jelentőséggel bír a voksolás, amellyel Magyarország és Európa jövőjéről döntöttünk – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap Budapesten.

 • Semjén Zsolt: Köszönet minden magyarnak!

  Semjén Zsolt: Köszönet minden magyarnak!

  Az EP-választás után  Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Semjén Zsolt,a  KDNP elnöke is megköszönte a szavazóknak, hogy ilyen magas arányban vettek részt az EP-választáson.

 • Történelmi a magyar választás

  Történelmi a magyar választás

  Történelminek nevezte a magyar európai parlamenti (EP) választást Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője vasárnap este az M1 aktuális csatorna választási műsorában.