EUR: 326,21 Ft
CHF: 288,91 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb

Győztek az angolok

Az angol válogatott 2-1-re legyőzte a walesi csapatot a B csoport csütörtök délutáni második fordulós mérkőzésén Lensban.

Lens, 2016. június 16. Az angol Jamie Vardy (b2) gólt lő a walesi Wayne Hennessey (j3) kapujába a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság B csoportja második fordulójában játszott Anglia-Wales mérkőzésen a lensi Bollaert-Delelis stadionban 2016. június 16-án. (MTI/EPA/Laurent Dubrule)


Az angol Jamie Vardy  gólt lő a walesi Wayne Hennessey kapujába Fotó: MTI/EPA/Laurent Dubrule

 

A 42. percben a Real Madrid támadója, Bale szabadrúgásból szerzett vezetést Walesnek. Térfélcsere után a csereként beállt Vardy egyenlített, majd a 91. percben a szintén szünetben pályára küldött Sturridge megszerezte a győztes gólt.

A B csoportban Anglia 4 ponttal az élre ugrott, megelőzve az egyaránt 3 pontos Walest és Szlovákiát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.