2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb

Győztek az angolok

Az angol válogatott 2-1-re legyőzte a walesi csapatot a B csoport csütörtök délutáni második fordulós mérkőzésén Lensban.

Lens, 2016. június 16. Az angol Jamie Vardy (b2) gólt lő a walesi Wayne Hennessey (j3) kapujába a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság B csoportja második fordulójában játszott Anglia-Wales mérkőzésen a lensi Bollaert-Delelis stadionban 2016. június 16-án. (MTI/EPA/Laurent Dubrule)


Az angol Jamie Vardy  gólt lő a walesi Wayne Hennessey kapujába Fotó: MTI/EPA/Laurent Dubrule

 

A 42. percben a Real Madrid támadója, Bale szabadrúgásból szerzett vezetést Walesnek. Térfélcsere után a csereként beállt Vardy egyenlített, majd a 91. percben a szintén szünetben pályára küldött Sturridge megszerezte a győztes gólt.

A B csoportban Anglia 4 ponttal az élre ugrott, megelőzve az egyaránt 3 pontos Walest és Szlovákiát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.