EUR: 326,37 Ft
CHF: 289,90 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Életmód

Ha többen szeretik egymást, nagyobb az élvezet?

, Image: 4937643, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, BE&W

(fotók: profimedia)

Sorozatunkban a szextabuk nyomába eredünk. Először a párcserés támadást, az édes hármast és az extrém szvingerezést vesszük górcső alá. Mielőtt azonban kinyitjuk a szexaktákat, nem árt tisztában lenni azzal, hogy ami a fantázia világában tökéletesen működik, és felvéstük az erotikus bakancslistánkra, az a valóságban totális csőddel is végződhet.

Párcserés támadás

Ugye, az nem megcsalás, ha a másik tud róla? És az, ha együtt csináljuk, de mással? Vannak, akik úgy próbálják felfrissíteni szexuális életüket, hogy megbeszélik a párcserét. A rutinos csereberélők szerint azt összekevert négyes akkor működik, ha nem a legjobb barátok gabalyodnak egymásba, hiszen nem érdemes a barátságot veszélybe sodorni a szexuális csemegéért cserébe.


foursome having dinner outdoors, Image: 159745738, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy

Az összekevert négyes helyzet akkor igazán működőképes, ha nem a legjobb barátok gabalyodnak egymásba

Women's hands on a muscular male torso, Image: 7440540, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Uppa creative

Nincs nagyobb bizonyítéka a szexuális teljesítménynek egy alfahím számára, mint az, ha két nőt is ki tud elégíteni

Édes hármas

Az édes hármas – ha csak a fantázia szintjén is – a legtöbb férfi fejében megfordul. A két nő, egy pasi felállás a legcsábítóbb gondolat, hiszen nincs nagyobb bizonyítéka a szexuális teljesítménynek egy alfahím számára, mint az, ha két nőt is ki tud elégíteni. Ráadásul ezt a fajta együttlétet átszövi valami különös romantika is, de csak akkor vágjunk bele, ha mind a három fél készen áll rá.

SUMMER HOLIDAY VACATION LOCATION EXTREME XZTREME SPORTS SPORTY QUICK FAST ACTION ACHIEVEMENT POWER FRAT GAY MEN WEIRD STRANGE QWIRKY BIZARRE HEDONISM RITUAL LESBIAN ORGY SEX, Image: 3174302, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

A szvingerek szeretik a beöltözős bulikat

Extrém szvinger

A szvingerek rutinos párok, akik közösen vágnak bele a kalandba. A klubok többnyire párokat és szingli nőket látnak szívesen, a magányosan érkező férfiaknak emelt árú a részvétel. Egyetlen szabály van, amit mindenkinek be kell tartania: a nem azt jelenti, hogy nem. Semmi esetre sem talán vagy flörtölő igen. Itt nem feltétlenül történik párcsere, van, akit a környezet izgat, de a csoportos szex vagy a titkos vágyak valóra váltása is lehetséges. – Vannak úgynevezett ruhás napok, amikor az ember csak körülnéz – magyarázta Éva, aki kedvesével együtt régi szvinger. – Egyébként mi a páros napokon megyünk, ilyenkor értelemszerűen csak párok jönnek. A legjobb buli a tematikus partikon van, amikor például egy adott kor jelmezeibe öltözünk. Ehhez az extrém erotikához, amit mi űzünk, nemcsak hatalmas bizalom, de alapos önismeret is kell. Akik csak azért vágnak bele, mert unalmassá vált a párkapcsolatuk, azoknak borítékolom a csalódást.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Óbuda felkerült a fine dining budapesti térképére

  Óbuda felkerült a fine dining budapesti térképére

  Meg sem nyílt a budapesti Gourmet Fesztivál, de máris komoly magyar sikert könyvelhetünk el. A csütörtökön kezdődő eseményen külföldi sztárséfek között annak a magyar étteremnek a séfje “lép fel”, azaz főz a Millenáris nagyszínpadán, amelyik csak néhány hónapja nyílt meg.

 • Jezsó Ákos: Vörös Mágus

  Jezsó Ákos: Vörös Mágus

  E regény főhőse, Wolf Messing Hitler és Sztálin, majd Hruscsov udvari látnoka volt. A Vörös Mágus valóban élt. Az egykori Szovjetunióban rubel milliókat költöttek a paranormális jelenségek kutatására, de ilyen irányú munkát a náci Németországban és az Amerikai Egyesült Államokban is folytattak.

 • Egészséges, tiszta otthon

  Egészséges, tiszta otthon

  Bármennyire is hihetetlennek tűnik, de a vegyszeres tisztítószerekkel való takarítás károsabb lehet, mint a dohányzás. Nem csak a tüdőkapacitást csökkenti, de akár a tüdő korai elöregedését is okozhatja, főleg a nőknél – állapította meg egy több, mint 20 éven át tartó norvég kutatás.