EUR: 345,84 Ft
CHF: 320,96 Ft
2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Egyéb XIX.kerület

Hatalmas buli volt a Templom téren

Kispest 145. születésnapján, az idei városünnepen egész nap megállás nélkül zajlottak az események. Már reggel városnéző buszról fújt ébresztőt az Obsitos Fúvószenekar, majd egymást követték a koncertek: Rutkai Bori, a Fourtissimo, Kocsis Tibor, Dolhai Attila, Szekeres Adrien, Pál Dénes, Péter Szabó Szilvia, Gáspár Laci, valamint a Supernem tagjai adták egymásnak a mikrofont, az est fénypontja pedig az Ottawan és a Sunny Dance Band fellépése volt.

A Templom téren egyébként minden a közlekedésről szólt, egy 1965-ös Ikarus buszba is beszállhattak az érdeklődök, megcsodálhatták a nyolcéves Bardócz Milán versenyautóját, kereket cserélhettek, helikoptert vezethettek szimulátoron, mezőgazdasági traktorokat vehettek szemügyre, kerékpárcsodákat láthattak a kiállításon és minijárművekre is felülhettek.


Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.