EUR: 353,27 Ft
CHF: 332,37 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Belföld

Hihetetlen! 88 ezer forintot hozott Berezutski gólja egy magyar fogadónak

Tarolnak a magyarok a Tippmixen! Múlt héten öt EB meccsre 1 milliárd 387 milliót fizetett ki nyereményként a Szerencsejáték Zrt. Volt olyan szerencsés fogadó, aki 780 forintos téttel 195 ezret nyert.

Tombol Magyarországon a Tippmix-láz! A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 23.héten csütörtöktől-vasárnapig, kiegészítő fogadásokkal együtt csak az Anglia-Oroszország meccsre 879 ezer 136 fogadás érkezett, Németország-Ukrajnára pedig 832 ezer 455. Népszerű volt még fogadás szempontjából a Lengyelország-Észak-Írország (797 839 fogadás), Albánia-Svájc (772 796 fogadás) és a Wales-Szlovákia (768 288 fogadás) meccs is.
Egy budapesti, IX. kerületi Tippmix játékos például 1 000 Ft-os téttel, 2-es kötés típusú fogadással 109 200 Ft-ot nyert. Ügyesen megjósolta, hogy a Chile és Bolívia meccsen mindkét csapat szerez gólt, de nem ezzel húzta be a nagy pénzt. 52-szeres szorzóval számolhatott a Franciaország-Románia meccsnél, ahol arra fogadott, hogy a félidőben döntetlen lesz, de a végeredmény pedig 2:1 a franciák javára. Mivel mindkét tippje bejött, nem csoda, hogy 109 200 forintot ért a szelvénye.


Egy másik budapesti, XVIII. kerületi Tippmix játékos 1 000 Ft-os téttel 3-as kötés típusú fogadással pedig 161 700 Ft-ot nyert. Az összeget annak köszönheti, hogy három meccsnek is megjósolta a pontos eredményét, ami tényleg nem nem mindennapi. Németország-Ukrajna (2:0), Lengyelország-Észak-Írország (1:0), Törökország-Horvátország (0:1).

Egy zalakomári Tippmix játékos 780 Ft-os téttel 6-os kötés típusú fogadással 195 080 Ft-ot nyert. A szerencsés zalakomári fogadó többek között a szögletszámokra, sárgalap számokra és a gólszámokra fogadott nagyon ügyesen. Nem csak a Tippmixen, de a Tippmixpro-n is szép összegeket nyertek. Egy játékos 1 000 Ft-os téttel, 7-es kötés típusú fogadással 116 235 Ft-ot nyert.Egy másik Tippmixpro játékos 500 Ft-os téttel, 4-es kötés típusú fogadással 42 723 Ft-ot nyert. Volt olyan játékos a Tippmixprón, aki élőben fogadva eltalálta, hogy Berezutski gólt szerez az Anglia –Oroszország meccsen, és így 1 000 forintos tétre 88 000 forintot nyert!


Marseille, 2016. június 11. Az orosz Vaszilij Berezuckij, miután gólt fejelt Anglia ellen a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában a marseille-i Velodrome Stadionban 2016. június 11-én. (MTI/EPA/Peter Powell)

Marseille, 2016. június 11.
Az orosz Vaszilij Berezuckij, miután gólt fejelt Anglia ellen a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában a marseille-i Velodrome Stadionban 2016. június 11-én. (MTI/EPA/Peter Powell)

Mutatjuk a csodás gólt!

Gondoltad volna? Ezek voltak az EB-mérkőzések fogadási érdekességei:

Franciaország – Románia (eredmény: 2:1)

 • 1X2: A fogadások 82 százaléka a franciák győzelmére érkezett, 13 százalék a döntetlenre, 5 százalék a románok sikerére.
 • Pontos végeredmény: a pontos végeredményre fogadók körében a második legnépszerűbb kimenetel volt, hogy a mérkőzés 2-1-es francia sikerrel zárul (8,25-ös nyertes odds)
 • Mindkét csapat szerez gólt: a fogadók több mint 97 százaléka eltalálta, hogy a mérkőzésen mindkét csapat szerez gólt. Ez a kimenetel közel 20 ezer szelvényen szerepelt.
 • Gólszám 2,5: A fogadók közel 80 százaléka (21 197 szelvényen) több mint 2,5 gólt várt a mérkőzésen, ami Payet hajrában szerzett győztes góljának is köszönhetően meg is valósult.
 • Sárgalap-szám 3,5: Kassai Viktor 4 sárga lapot osztott ki a mérkőzésen, így a fogadók 75 százaléka eltalálta, hogy több mint 3,5 sárga lap lesz.
 • Gólszerzők: O. Giroud gólja 2,15-ös, D. Payet gólja 2,70-es, B. Stancu gólja 6,50-es nyertes oddsot ért a jól tippelőknek.

Albánia – Svájc (eredmény: 0:1)

 • 1X2: A fogadások 82 százaléka a svájciak győzelmére érkezett, 13 százalék a döntetlenre, 5 százalék az albánok sikerére.
 • Nyertes különbség: A nyertes különbségre fogadók körében a legnépszerűbb kimenetel volt, hogy Svájc egygólos különbséggel győzi le Albániát, erre a fogadók 45 százaléka tippelt.
 • Lesz kiállítás?: A fogadók többsége kemény összecsapásra számított, ezt mutatja, hogy több mint 77 százalékuk eltalálta, hogy lesz kiállítás a mérkőzésen.
 • Szögletek száma: A találkozón 9 alkalommal végeztek el sarokrúgást a csapatok. A tippet leadók több mint 70 százaléka találta el, hogy a mérkőzésen 9-11 szöglet lesz.

Wales – Szlovákia (eredmény: 2:1)

 • 1X2: A fogadások 46 százalék a döntetlenre érkezett, 36 százaléka a szlovákok győzelmére, 18 százalék a walesiek sikerére.
 • Mindkét csapat szerez gólt: Közel 55 ezer fogadás érkezett arra, hogy a mérkőzésen mindkét csapat szerez gólt.
 • Gólszám: A fogadók több mint 71 százaléka eltalálta, hogy 2-3 gól születik, ami 1,95-ös nyertes oddsszal járt.
 • Melyik félidőben lesz több gól?: A fogadók közel 72 százaléka arra számított, hogy a 2. félidőben születik több gól. Ez így is lett, az első félidőben egy, a második játékrészben két gól esett.
 • G. Bale szerez gólt?: A lehetséges gólszerzők tekintetében G. Bale volt messze a legnépszerűbb a tippmixelők körében, és a Real Madrid sztárja nem is okozott csalódást: szabadrúgásból elért találatával több ezer fogadónak okozott örömet.

Anglia – Oroszország (eredmény: 1:1)

 • 1X2: A fogadások 81 százaléka az angolok győzelmére érkezett, 15 százalék a döntetlenre, 4 százalék az oroszok sikerére.
 • Mérkőzés alakulása: Kilencszeres pénzt nyerhettek azok a fogadók, akik ráéreztek, hogy a mérkőzésen Anglia szerez vezetést, de döntetlen lesz a végeredmény.
 • Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést: a fogadók több mint 94 százaléka számított rá, hogy Oroszország nem fogja kapott gól nélkül lejátszani a találkozót.
 • 1. félidő – 1X2: Több mint 25 ezer fogadás érkezett arra, hogy az első félidő után döntetlen lesz az állás. 0-0-ra álltak a csapatok a szünetben, így sok fogadó örülhetett.

Németország – Ukrajna (eredmény: 2:0)

 • 1X2: A fogadások 93 százaléka a németek győzelmére érkezett, 5 százalék a döntetlenre, 2 százalék az ukránok sikerére.
 • 1. félidő 1X2: Sokan számítottak arra – és meg is fogadták -, hogy a világbajnok németek már az első játékrészben előnyhöz fognak jutni a mérkőzésen. Az erre a sorra beérkezett fogadások kétharmada szólt erre a kimenetelre. Nyertek is.
 • Hendikep 0:1: A fogadók nagyon bíztak abban, hogy Németország több mint egy góllal győzi le Ukrajnát. A hendikepes fogadási lehetőségnél a hazai győzelemre a fogadók 65 százaléka tippelt így, és nyert azáltal, hogy Schweinsteiger nem sokkal a lefújást megelőzően megduplázta németek góljainak a számát.
 • 1X2 + Gólszám 1,5: Sokan más formában is bátran kombinálták tippjeiket egy biztos német sikerben bízva, és a győzelmüket ennek a fogadási lehetőségnek keretein belül is megfogadták. Az erre a fogadási sorra beérkező tippek több, mint 97 százaléka ezt a variációt jelölte meg nyertesként.
 • Szögletszám 8,5: Sokan remélték, hogy a favorit gárda végig nagy nyomás alatt fogja tartani vetélytársát, ebből kifolyólag sok szöglet lesz az összecsapáson. A találkozón összesen 18 alkalommal végeztek el sarokrúgást a csapatok. A 8,5-es határérték feletti értékre a tippet leadók 95 százaléka voksolt.

Lengyelország – Észak-Írország (eredmény: 1:0)

 • 1X2: A fogadások 85 százaléka a lengyelek győzelmére érkezett, 11 százalék a döntetlenre, 4 százalék az észak-írek sikerére.
 • Melyik félidőben lesz több gól?: A fogadók közel 76 százaléka arra számított, hogy a 2. félidőben születik több gól. Ez így is lett. Ők a góltalan első félidőt követően már a második játékrész 6. percében esett Milik-gólnál biztosak lehettek sikerükben.
 • 2. félidő – Gólszám 0,5: Sokán számítottak arra is, hogy legalább az egyik csapat védelme elfárad a második játékrészre. Ezt a jó megérzést oly módon is lehetett kamatoztatni, hogy ennél a fogadási lehetőségnél a 0,5 gól feletti értéket kellett bejelölni. A tippelők 93 százaléka tett így.
 • Melyik csapat végez el több szögletet? Nagyon sokan biztosak voltak abban, hogy Lewandowskiék kapujukhoz fogják szorítani ellenfelüket és a szögletek számában is felülmúlják őket. A 8:1-es szögletarány igazolta, hogy ezt jól gondolták. Az erre a sorra fogadók közel 80 százaléka voksolt helyesen.
 • Szögletszám 8,5: A lengyelek fölényét prognosztizálva sokan számítottak összességében is sok szögletre. Végül is kilencet végeztek el együttesen a csapatok. A 8,5-es határérték feletti értékre a tippet leadók 97 százaléka örülhetett jó tippjének.

Törökország – Horvátország (eredmény: 0:1)

 • 1X2: A fogadások 61 százaléka a horvátok győzelmére érkezett, 30 százalék a döntetlenre, 9 százalék a törökök sikerére.
 • Kétesély: A kissé bizonytalanabbak oly formában tippelték meg azt, hogy déli szomszédaink nem kapnak ki, hogy ezt a fogadási sort választották. Az ezt a fogadási lehetőséget választók közül csupán 21 százalék maradt nyeretlen.
 • 1. félidő – Gólszám 0,5: Sokan számítottak a mérkőzésen (legalább) egy gyors gólra. A fogadók 76 százaléka gondolta úgy, hogy már az első félidőben betalál valamelyik gárda. Emiatt sokan örültek a 41. percben esett horvát gólnak.
 • L. Modric szerez gólt? Nem akadt egyetlen olyan fogadó sem, aki arra fogadott volna, hogy nem szerez gólt a Real Madrid sztárja, akik viszont bíztak benne 4,50-es szorzóval számolhattak nyereményük kiszámolásakor.
 • Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést: A fogadók több mint 94 százaléka számított rá, hogy Törökország nem fogja kapott gól nélkül lejátszani a találkozót.

Kapcsolódó Cikkek