EUR: 326,19 Ft
CHF: 288,91 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb

Hitted volna? A szundi gomb tönkre vághatja az egész napodat!

Biztosan mindenkinek ismerős az az érzés, amikor a kora reggeli órákban eszeveszett csipogásban vagy szirénázásban tör ki a vekker. Igen, ez az előző éjszaka beállított ébresztésnek köszönhető.  Amikor hirtelen bekapcsol, a mély alvásból sokan csak igen nehezen hangolódnak rá az ébredésre. Jól esik a tudat, hogy van egy szundi gomb, amivel nyerhetünk még legalább 5-8 percet. Nos, ez abban a pillanatban jól eshet, ám ez a fajta kelés könnyen hazavághatja az egész napod. Kipihentebb nem leszel, hiszen bizonyított tény, hogy a töredezett, darabos alvás nem annyira pihentető és egészséges, mint az egybefüggő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.