EUR: 353,95 Ft
CHF: 333,19 Ft
2020. július 08., szerda
Ellák

Extra

Így vidítja fel Molnár Andit a kedvese!

A csinos tévés amint teheti, bringára cseréli az autóját a város forgatagában. Ezzel kapcsolatban személyes élményeiről is vallott a szépséges táncosnő, akit borúsabb napjain párja invitálja két kerékre.

-Amikor rosszabb a hangulatom a párom mindig azt mondja, inkább elvisz biciklizni, hogy végre mosolyogjak egyet. Ez valóban segít, a kerekezés egyből felszabadít, és kivirulok. Nem is bírom a pesti autós forgalmat, úgyhogy amint tavaszodik, azonnal a biciklimre pattanok. Egy ideje már nem csak szeretek, de merek is Budapesten tekerni. Úgy kezdem a reggelemet, hogy megnézem az időjárás jelentést, és ha szép napot ígér, akkor biztos, hogy két keréken indulok el – mondta Andi a Telenor Okostelefon Akadémiáján, ahol egy GPS funkciós okosbringa vette le a lábáról.


„Nem szeretek kérdezősködni, ezért már régen is a jól bevált térképekre esküdtem. Bár jól tájékozódom, ennek ellenére gyakran használom a GPS-t, ezen a kijelzőn is ez a kedvenc funkcióm. Amíg a belvárosban laktam, nem figyeltem, mennyit megyek, de amióta elköltöztem onnan, már rendesen érzem a lábamban a távolságot, és érdekelne, hány kilométert tekerek, vagy mennyi kalóriát égetek el vele, de az okosbringám összeköthető a telefonommal, ami szintén megkönnyíti a mindennapjaimat – magyarázta a táncművész.

Kapcsolódó Cikkek