EUR: 345,05 Ft
CHF: 321,10 Ft
2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Extra

Itt a bikiniszezon: csodás fogyások, szexi hasak!

Gyönyörűek és szexik – úgy tűnik, nekik nem kell aggódniuk a bikiniszezon előtt! Van, aki gyógynövénnyel, más egészséges ételekkel vagy aktív edzéssel fogyott, de az biztos, hogy mindannyian megdolgoztak a testükért.

Gregor Berni gyógynövénytől szexi


A színésznő nem tagadja, korábban az is előfordult, hogy almán és vízen élt napokig bomba alakjáért, de egyszer rosszul lett, ezért nem sanyargatja már magát ilyen őrült diétákkal. Május elején 44 éves lett, amit egy szexi fotózással ünnepelt.

– Külföldön élő barátnőm ajánlotta  figyelmembe az Angellica füvet, ami Koreában honos, ősrégi gyógynövény, de a Magyar Gyógyszerkönyvben is benne van. Kinti kutatások bizonyítják az eredményességét, én pedig azonnal ki akartam próbálni. Olyan hatása volt nálam, ami eddig álom volt. Tényleg bámulatos! Mindig is visszahúzódó és önbizalom-hiányos nő voltam, de ez a fogyás most visszaadta az önbecsülésem.


gregor3gregor2gregor

 

Friss ételekkel lett bombázó Aleska

– Nem követek a bikiniszezon előtt semmilyen diétát, egész évben odafigyelek magamra. Azt tudom mindenkinek javasolni, hogy étkezzen egészségesen, ne egyen mirelit dolgokat, inkább főzzön magára, ha teheti. Ha lehet, heti többször járjunk edzeni, kerüljük a cukrot és igyunk sok folyadékot – mondta a Lokálnak Aleska Diamond, azaz Sáfrány Emese.

aleska

Dér Heni és Kucsera Gábor: sporttól dagadnak az izmaik

A Nagy Duett két döntőse topformában van. Heni már két éve heti ötször másfél órát edz személyi edző segítségével, Kucsera Gábor pedig egész életében sportolt, eltiltása után sem hagyta abba az aktív mozgást.

der heni es kucsera2der heni es kucsera

Sarka Kata a vércsoportdiétára esküszik

Kata ritkán fogyókúrázik, inkább egész évben odafigyel magára. Egyedül a vércsoportdiéta vált be neki és száműzte az étrendjéből a szénhidrátok nagy részét és a tejtermékeket. Az eredmény önmagáért beszél.

sarka_kata_facebook

Kapcsolódó Cikkek