2019. október 19., szombat
Nándor

Belföld

Kétéves kislányt erőszakolt meg a vadállat férfi Budapesten

Szexuális erőszak miatt kezdett nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen, mert az V. kerületben megerőszakoltak egy két éves kislányt.

Az szörnyű eset még a múlt héten történt, de csak ma hozták nyilvánosságra az ügy részleteit. A kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok egy egész éjszakán át küzdöttek az életéért. Az elkövető kiléte nem ismert, de egy szakértő véleménye szerint a legtöbb esetben ilyenkor a közeli ismerősök, vagy a rokonok között kell keresni a tettest.  Hozzátette, hogy ha a gyerek képes is lesz fizikálisan kiheverni a szörnyűséget, lelkileg örökre megbélyegezi a kicsi életét – írja a Blikk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre figyeljen a hétvégén

  Erre figyeljen a hétvégén

  Rendezvények miatt több helyen is forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban a hétvégén. Szombaton és Vasárnap rendezik meg a 12. Nemzeti vágtát, amire már pénteken elkezdődik a készülődés, Budán pedig futóverseny miatt bonyolódik a közlekedés.

 • A magyar nemzetpolitika sikeres éveket tudhat maga mögött

  A magyar nemzetpolitika sikeres éveket tudhat maga mögött

  Sok sikert és eredményt ért el a magyar nemzetpolitika a határon túli nemzetrészekkel együttműködve az elmúlt években – jelentette ki Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára a felvidéki Nagymegyeren, ahol előadást tartott a Pro Civis társulás által idén már kilencedik éve megrendezett Önkormányzati Szabadegyetemen.

 • Motoros halt meg az M5-ös autópályán

  Motoros halt meg az M5-ös autópályán

  Meghalt egy motoros, amikor összeütközött egy autóval az az M5-ös autópályán Csengele közelében pénteken délután, a sztráda Röszke felé vezető oldalát lezárták – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

 • Átadták az Oroszlány és Tatabánya közötti kerékpárutat

  Átadták az Oroszlány és Tatabánya közötti kerékpárutat

  Átadták pénteken azt az 1,2 milliárd forintos beruházással megépült 13 kilométeres kerékpárutat, amely Kecskéden és Környén át összeköti Oroszlányt és Tatabányát, valamint lehetőséget teremt a majki kamalduli kolostor elérésére is.