EUR: 326,35 Ft
CHF: 290,78 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Extra

Kikészíti második terhessége Liv Tylert

EXCLUSIVE: Liv Tyler shows off her baby bump as she enjoys a day at the park at the Hudson River Pier with her husband Dave Gardner and son Sailor in NYC, Image: 287853446, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SplashKözeli barátai állítása szerint a terhességének utolsó heteiben járó Tylert rettenetesen megviseli az újabb terhességgel járó hízás. Mint kiderült, a lábaival állandó problémái vannak, sokszor az állás is nehezére esik. A beszédes kedvű ismerősök szerint nagyon gyorsan jött egymás után a két gyerek, ráadásul előző kapcsolatából született kiskamasz fia, Milo is rengeteg figyelmet követel magának, ami teljesen kikészíti a színésznőt. Ennek ellenére szívesen tölti a szabadidejét a másfél éves Sailorral és férjével, David Gardnerrel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hurrá, itt a gyereknap!

    Hurrá, itt a gyereknap!

    Május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyerekeket, akiknél nincs tisztább és ártatlanabb teremtés a Földön. Ők azok, akik megnevettetnek és megríkatnak minket, nélkülük bizonyára üresek lennének a mindennapjaink.

  • Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Testépítőversenyre készül Gömöri András Máté, már csak néhány napja van hátra a nagy napig. Hosszú út vezetett ideáig, de mint mondja, 16 évvel idősebb felesége, Polyák Lilla a holtpontokon is átsegítette, amiért nem lehet elég hálás neki.