EUR: 345,93 Ft
CHF: 321,16 Ft
2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Extra

Kis Grófo: „betelt a pohár!”

Napok óta találgatja a sajtó: vajon a mindig szelíd és visszafogott Kis Grófo tényleg verekedéssel tett pontot egy elszámolási vita végére? Egy férfi ugyanis állítja: a mulatós sztár egy elszámolási vita kapcsán leszorította az útról a kocsiját, majd társával őt és utasát megverte, pisztollyal megfenyegette.

A mulatós zenész eddig hallgatott, most azonban a Lokálnak elmondta, mi az igazság. Grófo szerint minden azzal kezdődött, hogy az unokatestvére, Palika beleszeretett egy abonyi lányba, Szandikába. Egy hónapja össze is költöztek és eljegyezték egymást. A minap azonban egy félreértés miatt a menyasszony hazaköltözött, hálószobabútorait – amelyeket a szülei vettek neki – a vőlegény házában hagyta. Szandika szülei most ennek az árát – szerintük 2 millió forintot ér – követelik, de nem ám Palikától, hanem érthetetlen módon Kis Grófo családjától.


grófo4
– Vasárnap éjjel egy koncertről mentünk haza. Az öcsém vezetett, aki a zenekaromban gitározik, és velünk volt a billentyűsünk is – mondta lapunknak Kis Grófo. – Egy terepjáró leszorított bennünket az útról. Szandika fivére és a barátja ugrott ki belőle, majd rátámadtak az öcsémre. Egyikük megrúgta őt, a társa pedig leütötte, majd mindketten ráugrottak. A karját feszegették, el akarták törni, hogy ne tudjon többet gitározni. Ekkor léptünk közbe: kihúztuk onnan a testvéremet. Nem ez volt az első támadás ellenünk, Szandika testvére pár nappal korábban egyszer már leszorított minket az útról.

Bíróságra megy az énekes

„Ügyfelem nem az utcán küzd az igazáért, hanem a bíróságon. A támadók ellen ügyfelem öccse, mint sértett tett feljelentést. A feljelentés bizonyítottsága esetén garázdaság, testi sértés, közlekedés veszélyeztetése bűncselekmények elkövetése miatt vonhatják felelősségre az elkövetőket” – nyilatkozta Dr. Kiss Attila, Kis Grófo ügyvédje.

Most azonban betelt a pohár. Az öcsém a szolnoki kórházba ment látleletért, utána feljelentést tettünk – tette hozzá az énekes, aki azt is döbbenettel hallotta, hogy azzal vádolják testvérét, pisztolyt rántott. A mulatós szerint a támadók tudták, hogy öccse engedéllyel tart gázpisztolyt, de azon az estén nem volt nála, így nem is fenyegethetett vele senkit.


A menyasszony családja nem kívánt lapunknak nyilatkozni, de a vőlegény édesapja, K. Pál igen. Elmondta, nem is érti, Szandikáék egy mezei hálószobabútor miatt miért követelnek két millió forintot Kis Grófo családjától.

– Nem értem, Kis Grófót miért keverték bele ebbe a vitába, hiszen semmi köze hozzá – sajnálkozott az apa, aki azt szeretné, ha a két család végre megbékélne, a fiatalok pedig újra összejönnének, hiszen tényleg szeretik egymást.

grófo3

A támadók tudták, Kis Grófo öccse engedéllyel tart gázpisztolyt, de azon az estén nem volt nála, így nem is fenyegethetett vele senkit.

grófo2

Kapcsolódó Cikkek