EUR: 322,93 Ft
CHF: 283,76 Ft
2018. augusztus 20., hétfő
István

Belföld

Kiss László újabb áldozata: hat éven keresztül le sem mentem az uszodába

Újabb nő jelentkezett, aki azt állítja, hogy vele is erőszakoskodott Kiss László. A volt úszónő arról beszélt, hogy akkor támadta meg a volt szövetségi kapitány, amikor kijött a börtönből. Kisst és társát Takács Zsuzsa megerőszakolásáért ítélték két év letöltendőre, de 20 hónap után mégis szabadulhatott.

A külföldön élő asszony a Tényeknek adott interjújában elmondta, hogy vele is erőszakoskodott Kiss, ráadásul azok után, hogy kijött a börtönből.


Túl gyerek voltam akkor még, bele sem gondoltam, hogy ez megtörténhet. Tapasztalatlan voltam, akkor még egy kapcsolatom sem volt – emlékezett vissza az áldozat.

Hirtelen megjelent az ajtóban, de még akkor sem tudom felfogni, hogy honnan tudta, hogy én ott vagyok, ráadásul egyedül. Nem vettem észre semmilyen előjelét annak, hogy mik a szándékai.

Kiss László két társával együtt 55 évvel ezelőtt erőszakolta meg Takács Zsuzsannát. Az országos felháborodást kirobbantó botrány után bocsánatot kért az áldozatától. Azt mondta, hogy a börtön megtette a hatását és megváltozott. Azonban a most megszólaló asszony szerint ez nem igaz.

Ha valaki tényleg meg akar változni, az nem követ el újra ilyen szörnyűséget – mondta. A nőt akkor annyira megviselték a történtek, hogy hat éven keresztül le sem ment az uszodába.

Kapcsolódó Cikkek

  • Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    A magyar kormány számára minden magyar fontos, éljen akár Magyarországon, akár a Kárpát-medencében vagy a diaszpórában – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban megrendezett Magyarok Országos Gyűlésén vasárnap.

  • A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A következő napokban is sok lesz a napsütés, többfelé 35 fokos meleg valószínű. A hét második felében várható egyre többfelé zápor, zivatar, vasárnap néhol már csak 22 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.