2019. május 21., kedd
Konstantin

Belföld

Kiss Sanyival Indult a reggeli Talpra Magyar

Nem más köszöntötte a Talpra magyar hallgatóit, mint az Intim Torna Illegál menedzsere és basszusgitárosa, a Petőfi rádió többszörös vendége Kiss Sanyi!

A reggeli műsor újabb meglepetés vendége először próbálta ki magát műsorvezetőként. A kihívás önmagáért beszél, a korán keléstől, a reggeli tempófelvételig, az élet minden területét lefedő témákról szóló beszélgetésekig. Stabil hangulatfelelősei a műsornak, Mariann és Miki most is egy jó hangulatú safe zone-t varázsoltak a stúdióba, Sanyi maga számolt be erről nekünk. Bár az Intim Torna basszusgitárosa először idegen pályán érezte magát, ez mit sem érződött a végeredményen: egy újabb jó hangulatú reggeli műsorral jelentkezett be a kora nyári felállású Talpra magyar!


Olyan dallamok szólaltak meg a mai vendég jóvoltából, mint a Foo Fighters: Best Of you, valamint Rihannatól a Diamonds, Kings of Leontól a Sex on fire, de hallható volt a zenei rotában Supernemtől a Győzelem és Rúzsa Magdi Érj hozzám c. slágere is.  Szakál Miki kiemelte nekünk, zenészekkel mindig izgalmas együtt dolgozni, a mai műsor pedig külön élményt nyújtott  mindenkinek, hisz a mikrofon mögött csupa családos ember ült, így szabadon folyhatott az eszmecsere bármilyen akár a hétköznapokban felmerülő témáról is.

A holnapi nap meglepetés vendége legyen titok, azonban ha a Petőfi zenei díj jelöltjei között keresnétek, nem jártok messze a megoldástól!

Kapcsolódó Cikkek

 • A családban a jövő, nem a migrációban

  A családban a jövő, nem a migrációban

  Május 26-án sorsdöntő választást rendeznek Magyarországon. A tét nagy, ugyanis azt kell eldöntenünk, hogy a keresztény kultúránk megőrzése mellett tesszük le a voksunk, vagy a bevándorlást támogatjuk.

 • Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Magyarország a sorozatos európai válságok után azt a következtetést vonta le, hogy meg kell őrizni az identitást, meg kell védeni a biztonságot, és tovább kell erősíteni a versenyképességet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán.

 • Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomozást rendelt el a BRFK a Jobbik EP-választási ajánlóívein szereplő valótlan aláírások miatt – közölte a Magyar Nemzet. A lap információi szerint az ügyben feljelentést tett, korábbi jobikos Bertók Márton már ki is hallgatták az ügyben.