EUR: 344,44 Ft
CHF: 319,11 Ft
2020. augusztus 03., hétfő
Hermina

Egyéb XIV.kerület

Koncert hallássérülteknek

Nem mindennapi koncertet rendeznek a Dürer  Kert  Nádor  Termében  június  13-án  19   órától. Az Anima Kamaraestek sorozatunk  következő, rendhagyó állomásán egy különleges performansz átélésére invitálnak minden kedves érdeklődőt, kiemelt figyelmet  szentelve a hallássérülteknek, akik számára  az egész előadást akadálymentesítik. A házigazda és műsorvezető Eckhardt Gábor előadását ugyanis jelnyelvi és írótolmácsolásban  élvezheti a közönség. A felcsendülő zeneművek alatt Borbély Károly festőművész hely – színen festett és a hangzó zene által inspirált  akvarelljei és pasztellképei lesznek hivatottak  a zene élő megjelenítésére. Az alkotás folyamatát nagy kivetítőn követheti a közönség. A  jelnyelv szépségeibe Vincze Tamás jelnyelvi  verselő kalauzolja el a résztvevőket, akinek  előadását írótolmács közvetíti halló vendégeink számára. A jegyárak egységesen 1000  forintba kerülnek, de a hallássérült vendégek  számára a belépés ingyenes.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.