EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 25., szombat
Orbán

Külföld

Leütötték Justin Biebert – Videó!

Nem újdonság, hogy a tinisztár balhéba keveredik. Lassan már nem telik el úgy hét, hogy valamilyen botrányba ne venné ki a részét, most azonban ő húzta a rövidebbet. A nyílt utcán ütötték le a keménykedő énekest.  A TMZ tett közzé egy videót, amin az látható, hogy dulakodni kezd egy nála jóval nagyobb férfival. Bieber nem hagyta magát és visszaütött, ám ezt követően az ismeretlen férfi pillanatok alatt földre teperte. Az események annyira gyorsan pörögtek, hogy még a szemtanúk sem tudták megakadályozni az összecsapást.  Az, hogy mi volt a bunyó kiváltó oka, egyelőre csak találgatni lehet. Justin Bieber egy NBA meccsre érkezett Clevelandbe, így az sincs kizárva, hogy egyszerű szurkolói összecsapásról van szó.

Kapcsolódó Cikkek

  • Csomagba rejtett bomba robbant Lyonban

    Csomagba rejtett bomba robbant Lyonban

    Több ember megsebesült feltehetően egy csomagba rejtett pokolgép felrobbanása következtében péntek délután a franciaországi Lyonban – közölték a hatóságok.

  • Botrányba fulladt Abdellatif Kechiche visszatérése Cannes-ba

    Botrányba fulladt Abdellatif Kechiche visszatérése Cannes-ba

    Botrányba fulladt Abdellatif Kechiche visszatérése Cannes-ba: hat évvel az Adéle élete 1-2. fejezet című filmjének fődíja után a tunéziai származású francia rendezőnek a hivatalos versenyprogramba meghívott Mektoub, My Love: Intermezzo című filmjét olyannyira negatívan fogadta a csütörtök esti bemutatón a közönség, hogy a főszerepet alakító Ophélie Bau még a vetítés alatt távozott a teremből, a rendező pedig elnézést kért a nézőktől.