EUR: 321,37 Ft
CHF: 284,70 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Lisa Marie Presley negyedszer is válik

Lisa Marie Presley énekesnő kedden adta be a válási papírokat, amelyekben „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozik. A pop királyának, Elvis Pesleynek a lánya 10 évig volt Michael Lockwood felesége, akitől néhány napja költözött el. A papírok alapján Lisa Marie nem szeretne asszonytartást, hétéves ikerlányaikat azonban egyáltalán nem akarja férje közelébe engedni – írja a TMZ. A 48 éves énekesnőnek ez lesz a negyedik válása. Úgy tűnik, a házasság intézményét nem neki találták ki: első két gyerekének apja, Danny Keough hat évig volt vele, azután jött két kétéves házasság, előbb Michael Jacksonnal, majd Nicolas Cage-dzsel.

Fotó: Profimedia, Startraks (jobbra:Michael Lockwood balra: Lisa Marie Presley)

Fotó: Profimedia, Startraks (jobbra: Michael Lockwood balra: Lisa Marie Presley)

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.