2020. július 08., szerda
Ellák

Sport

Luxushotelban lakik a magyar válogatott

Csodálatos környéken, egy minden igényt kielégítő hotelban lakik Franciaországban a magyar válogatott.

Az Európa-bajnokság idejére (remélhetőleg nem csupán három meccset játszunk majd a tornán…) a Magyar Labdarúgó Szövetség egy festői provence-i faluban, Tourettes-ben találta meg az ideális helyszínt a játékosok számára ahhoz, hogy két találkozó között megfelelően kipihenhessék magukat.


városkép

Tourettes egy festői falucska Provence-ban

Gera Zoltánék a néhány évvel ezelőtt nyílt ötcsillagos Terre Blanche Hotelbe költöztek be, ahol minden feltétel adott az Eb-n való jó szerepléshez. A provence-i stílusú szállodában 115 lakosztály és villa található, valamint hatalmas úszómedence, wellnessrészleg, golf-, valamint teniszpálya és így tovább. A hotelnak négy étterme is van, de a mieink vittek magukkal saját szakácsot, aki folyamatosan egyeztet a játékosok étrendjéről a helyi séfekkel.

parvis-terre-blanche

A hegytetőre épült falu híres hotelét gyakran keresik fel filmsztárok és más hírességek, ugyanis a Terre Blanche Hotel híres a diszkréciójáról, amit a vendégeinek garantálni tud. Remélhetőleg a magyar futballistákat sem zavarja meg semmi, és helytállnak az Ausztria elleni első csoportmeccsen.

villa-terre-blanche+(8)

infinity-pool-terre-blanche-3_0

infinity-pool-terre-blanche-1_0

lobby-terre-blanche_0

Gelsenkirchen, 2016. június 3. Priskin Tamás, Szalai Ádám, Bese Barnabás, Stieber Zoltán, Kádár Tamás és Lang Ádám (b-j), a magyar csapat tagjai a Németország elleni válogatott labdarúgó-mérkőzés előtti hivatalos edzésen a gelsenkircheni Veltins Arénában 2016. június 3-án. Az Eb-re 44 év után kijutott magyar válogatott június 4-én játszik a világbajnok német csapattal Gelsenkirchenben. MTI Fotó: Illyés Tibor

Jól érzik magukat a játékosok a szállodában – reméljük, a pályán is lesz ok a vidámságra
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

  • Szoboszlainak ideális lenne a Napoli

    Szoboszlainak ideális lenne a Napoli

    Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a napokban az osztrák bajnokság legjobb játékosának választott Szoboszlai Dominik valamelyik nagy olasz klubbal járna a legjobban.

  • Visszatér a régi idők focija Budafokra?

    Visszatér a régi idők focija Budafokra?

    Vajon újra kitör a fociláz Budafokon? Most, hogy 74 év után visszatért az élvonalba a csapat, amelyben olyan nagyságok szerepeltek, mint Zakariás József, az Aranycsapat balfedezete vagy Esterházy Márton, a Honvéd egykori válogatott futballistája.