2019. január 21., hétfő
Ágnes

Sport

Luxusprostikkal mulatott a bíró

Mielőtt azt gondolnánk, hogy a Copa América döntőjének legnagyobb meglepetése Messi kihagyott  büntetője lenne, kiderült, hatalmasat tévedtünk.

Ugyanis a meccs játékvezetője, Heber Roberto Lopes, aki egyébként kiosztott nyolc sárgát és két piroslapot most ismét magára vonta a figyelmet. Argentin lapok szerint, a brazil spori, a döntő után, luxus prostituáltak társaságában ünnepelte meg vitatható teljesítményét.


Erről a bizonyos esti kiruccanásról képek is készültek, amiket az egyik olasz lap le is közölt. Ez a megmozdulás valószínűleg a bírói karrierjének végét jelenti. A brazil sajtó finomítani próbálja a történteket azzal, hogy szerintük a képen látható úriember csupán egy hasonmás. Minden esetre nem ez az első balhéja Lopesnek. 2005-­ben meccsek végeredményének manipulálásával gyanúsították meg, de a brazil szövetség akkori elnöke, a korrupciós FIFA­botrányban erősen érintett Ricardo Teixeira tisztára mosta a nevét.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona érte el a 2017/18-as szezon legnagyobb árbevételét ˜– derült ki a KPMG harmadik alkalommal elvégzett kutatása szerint.

  • Matics: Van jövőnk!

    Matics: Van jövőnk!

    Nem jött össze a bravúr, azonban nincs miért szégyenkeznie a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely szombat este 25-22-re kikapott a Herningben hazai közönség előtt játszó olimpiai bajnok dán csapattól az világbajnokság első középdöntős mérkőzésén.