EUR: 309,00 Ft
CHF: 284,14 Ft
2017. június 26., hétfő
János, Pál

Extra

Magyar szépségnek udvarol Sean Connery!

Conneryvel  Néhány hónapja még álmában sem gondolta volna a 34 éves Lipp Adrienn, hogy egy igazi hollywoodi világsztár csapja majd neki a szelet. Azután a róla készült film közönségtalálkozóján összefutott Sir Sean Conneryvel, akit azonnal levett a lábáról…

Lipp Adrienn az alig kétezer lelket számláló bakonyi falucskában, Úrkúton él, és vadásztatással foglalkozik. Az angolul és németül tökéletesen beszélő édesanya maga is vadászik, eljutott már a világ legszebb vadparadicsomaiba. Nem csoda, hogy kalandokkal tűzdelt élete felkeltette a világhírű amerikai író és vadász, J. Alain Smith kíváncsiságát, aki előbb a Revans is the Game című regényében írt, majd kalandfilmet forgatott róla. A forgatás Úrkúton kezdődött, később Budapesten és a Balaton-felvidéken folytatódott, majd Hollywoodban ért véget.

– Las Vegasban volt a film díszbemutatója, amire nem tudtam elutazni, mert az egyik kisfiam belázasodott. De egy évvel később, idén tavasszal az édesanyámmal elmentem a közönségtalálkozóra – emlékezik Adrienn, akit addigra már fél Amerika megismert a tévéből. – A földbe gyökerezett a lábam, amikor a házigazda, a világhírű színész, Sir Sean Connery kézcsókkal köszöntött, majd bemutatkozott: „A nevem Bond. James Bond.” Egy órát beszélgettünk kettesben, miközben kifaggatott az életemről, a családomról, és szüntelenül elhalmozott bókokkal. Kiderült, hogy ő is rajong a vadászatért. A fülem tövéig elpirultam, amikor kijelentette, hogy el tudna képzelni Bond-lányként. Sean igazi úriember volt, az est végén kézcsókkal köszönt el. Amíg élek, nem felejtem el ezt a találkozást – tette hozzá Adrienn, aki elárulta, hogy már azt is megbeszélték, legközelebbi találkozásukkor újabb vadászélményeiről mesél majd az asszony a színésznek. Nemsokára ugyanis Szibériába indul, ami azonnal felkeltette Connery érdeklődését.

PREMIERE OF "ENTRAPMENT", ODEON CINEMA, EDINBURGH, Scotland, 30.6.99. SEAN CONNERY AND WIFE MICHELINE., Image: 95111447, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Feleségével, Micheline-nel tavaly ünnepelték 40. házassági évfordulójukat

 

A színész azóta is rendszeresen küld üzeneteket, e-maileket Adriennek, és minden alkalommal James Bondként köszön el. A vadásznő férje, István egyelőre nem féltékeny a sztárra, bár Connery többször felajánlotta a nejének, hogy ne hagyja annyiban filmes karrierjét. És hogy mit szól mindehhez Connery felesége? Nos, valószínűleg nem is tud férje rajongásáról a csinos magyar vadásznő iránt…

Lipp2_jpg

Sean Connery

Sir Thomas Sean Connery 1930. augusztus 25-én született Edinburgh-ban szegény munkáscsalád gyermekeként. Segédmunkásként, életmentőként és aktmodellként dolgozott, majd 1950-ben bronzérmes lett a Mr. Universe-versenyen. Focista akart lenni, ám amikor a Manchester United meghívta ificsapatába, már felajánlottak neki egy musicalszerepet, Connery pedig a színészet mellett döntött. Mellékszerepeiből James Bond figurája rángatta ki. A 007-esről szóló sorozat második részével, a Dr. No című filmmel vált világhírűvé 1962-ben, és összesen hatszor alakította az ikonikus ügynököt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Gal Gadot, a szexi csodanő – Fotók!

    Gal Gadot, a szexi csodanő – Fotók!

    A 32 éves Gal Gadot berobbant a köztudatba, az egész világon ismerik a nevét a Wonder Woman főszerepének köszönhetően, és a rajongók örömére már készül a folytatás is.

  • Mel B nem fizet férjtartást

    Mel B nem fizet férjtartást

    A Spice Girls egykori tagja, Mel B válása egyre mocskosabb. Az amerikai törvények értelmében Stephen Belafonte férjtartást követelhet, ami a TMZ szerint az egyszeri közel 4 millió dollár (1,1 milliárd Ft) mellett havi 12 ezer dollár (3,3 millió Ft).