2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Extra

Majka vallomása: túlhajtottam magam!

Élete legnehezebb hónapjait éli Majka. A Tv2 műsorvezetője túlhajtotta magát, alig alszik, ráadásul aggasztó hírek láttak napvilágot az édesanyjával kapcsolatban. A zenész azt mondta a Lokálnak, hogy nehéz időszak ez számára, de az életében első a család.

A Drágám, add az életed! és A Nagy Duett után ősszel érkezik a TV2-re a Star Academy énekes-tehetségkutató műsor, ahol Majka újra műsorvezetőként bizonyíthat. A zenész örül az újabb szakmai kihívásnak, de ezentúl jobban odafigyel, mert az utóbbi hónapokban túlhajtotta magát.


majka tv2

Majka Fotó: TV2

– Gyilkos időszakon vagyok túl, nem aludtam valami sokat, mindössze napi 3-4 órát. Annyira túlhajtottam magam, hogy egy megfázással is két hétig küzdöttem. Nagyon nehéz időszak volt. Nincs ezen mit szépíteni. Nem akarok több ilyet, már korábban is hoztam az egészségem érdekében olyan döntéseket, amelyekhez ragaszkodom. Ilyen például, hogy minden ötödik hétvégém szabad, akkor nincs buli, fellépés, csak a családommal vagyok. Hetente négyszer-ötször edzem, nem szedek semmilyen tudatmódosító szert, alkoholt is csak akkor iszom, amikor buli van. Nem akarok mindent megvonni magamtól, nem szeretnék „életmentes” életet élni – mondta Majka, aki eddig sem titkolta, hogy szívproblémájával is újra és újra meg kell küzdenie.

majka hajni

Majka és párja biztonságban akarja tudni Olivért, ezért a szakemberek levették a kicsi őssejtjeit fotó: Facebook

majka csalad_facebook

A műsorvezető minden szabadidejét a családjával tölti

oliver ujjacskai

Majka még nem mutatta meg a kisfiat, csak Olivér ujjacskáit fotó:Facebook

– Kétszer műtöttek már a szívritmuszavarom miatt. Ha visszaszokom a cigire, mindig előjön. Ilyenkor összevissza ver a szívem és nehezen kapok levegőt. Most úgy döntöttem, végleg felhagyok a dohányzással. Félévente elmegyek kontrollvizsgálatra, de ennél többet már tényleg nem tudok tenni azért, hogy egészséges legyek – tette hozzá a zenész, aki nemrég kétgyermekes apuka lett. Április 11-én született meg második kisfia, Olivér.


majka nagyduett

A tévénézők semmit nem vettek észre abból, hogy Majka nehéz időszakot él meg Fotó: Nagy Duett/ TV2

– Nem változtam meg ettől, előtte is apa voltam. Csupán az furcsa, hogy már két fiam van, a kisebbik és a nagyobbik. Marci szerencsére nagyon szereti a picit, egyáltalán nem féltékeny. Nagyon szerencsés vagyok Hajnival is, mert levesz a vállamról minden terhet, és számíthatok rá – tette hozzá Majka.

 

A Star Wars legújabb epizódját az Ébredő erő-t mutatták be a Cinema City Arénában.

Dundika tartja a lelket Majkában

Címkék

Kapcsolódó Cikkek