2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb XXIII.kerület

Marad Soroksáron a Kispest

Ősztől is a Soroksári Sportcsarnokban játssza hazai mérkőzései döntő többségét az élvonalba frissen feljutott kispesti női kézilabdacsapat. A gárda a 2015/2016-os bajnokság keleti csoportjában második helyen zárt a Kisvárda mögött, rosszabb egymás elleni mérlege miatt. A nyugati első Szekszárd azonban nem vállalja az NB I-es indulást, a szövetség pedig a kispestieket kérte fel helyettük. Hosszas tárgyalássorozatot követően a szponzorok biztosították a klubot az indulás feltételeinek megteremtéséről.

Kispesti kézilabdás lányok ( Fotó: Sáfár Tibor)

A csapat bemutató sajtótájékoztatón szinte teljes volt a létszám. Hátsó sor: Kiss Klaudia, Schneider Éva, Brunner Zsanett, Petrovszki Kata, Szerző Regina, Pintér Zsanett, Polics Tímea, első sor: Bárdi Virgínia, Balog Beáta, Balogh Vivien, Felső Anna, Fundák Annamária, Sütő Sára ( Fotó: Sáfár Tibor)

− Maradunk Soroksáron, ez volt az egyik kulcskérdés − mondta lapunk érdeklődésére Béki Nagy Bertalan elnök és egyben vezetőedző. − Szinte minden hazai találkozónkat ugyanott játsszuk, mint tavaly, néhány kiemelt meccset kell majd máshol megrendeznünk. Erről még folynak az egyeztetések.


A csapat most pihenőre vonul, de máris megvan, milyen kerettel vág neki a legmagasabb osztálynak. Távozik Nagy Zsuzsanna, míg Sütő Sárát és Fazekas Vivient kölcsönbe adják a következő idényre. Ötvös Henriettára a továbbiakban edzőként számítanak. Érkezik viszont Szerző Regina, Balog Beáta, Polics Tímea, Pintér Zsanett és Bárdi Virgínia.

A 2016/2017-es keret

Bozsó Leila, Brunner Zsanett kapusok, Kosik Adél, Vadász Ildikó, Pintér Zsanett, Balogh Beáta, Schneider Éva, Polics Tímea, Felső Anna, Tamás Krisztina, Szerző Regina, Bárdi Virgínia, Petrovszki Katalin, Kiss Klaudia, Balogh Vivien, Fundák Annamária.

Vezetőedző: Béki Nagy Bertalan
Kapusedző: Győri Ágnes
Masszőr: Varga Dénes
Technikai vezető: Sarkadi Bálint
Sportigazgató: Boriszov György

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.