2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb XXIII.kerület

Marad Soroksáron a Kispest

Ősztől is a Soroksári Sportcsarnokban játssza hazai mérkőzései döntő többségét az élvonalba frissen feljutott kispesti női kézilabdacsapat. A gárda a 2015/2016-os bajnokság keleti csoportjában második helyen zárt a Kisvárda mögött, rosszabb egymás elleni mérlege miatt. A nyugati első Szekszárd azonban nem vállalja az NB I-es indulást, a szövetség pedig a kispestieket kérte fel helyettük. Hosszas tárgyalássorozatot követően a szponzorok biztosították a klubot az indulás feltételeinek megteremtéséről.

Kispesti kézilabdás lányok ( Fotó: Sáfár Tibor)

A csapat bemutató sajtótájékoztatón szinte teljes volt a létszám. Hátsó sor: Kiss Klaudia, Schneider Éva, Brunner Zsanett, Petrovszki Kata, Szerző Regina, Pintér Zsanett, Polics Tímea, első sor: Bárdi Virgínia, Balog Beáta, Balogh Vivien, Felső Anna, Fundák Annamária, Sütő Sára ( Fotó: Sáfár Tibor)

− Maradunk Soroksáron, ez volt az egyik kulcskérdés − mondta lapunk érdeklődésére Béki Nagy Bertalan elnök és egyben vezetőedző. − Szinte minden hazai találkozónkat ugyanott játsszuk, mint tavaly, néhány kiemelt meccset kell majd máshol megrendeznünk. Erről még folynak az egyeztetések.


A csapat most pihenőre vonul, de máris megvan, milyen kerettel vág neki a legmagasabb osztálynak. Távozik Nagy Zsuzsanna, míg Sütő Sárát és Fazekas Vivient kölcsönbe adják a következő idényre. Ötvös Henriettára a továbbiakban edzőként számítanak. Érkezik viszont Szerző Regina, Balog Beáta, Polics Tímea, Pintér Zsanett és Bárdi Virgínia.

A 2016/2017-es keret

Bozsó Leila, Brunner Zsanett kapusok, Kosik Adél, Vadász Ildikó, Pintér Zsanett, Balogh Beáta, Schneider Éva, Polics Tímea, Felső Anna, Tamás Krisztina, Szerző Regina, Bárdi Virgínia, Petrovszki Katalin, Kiss Klaudia, Balogh Vivien, Fundák Annamária.

Vezetőedző: Béki Nagy Bertalan
Kapusedző: Győri Ágnes
Masszőr: Varga Dénes
Technikai vezető: Sarkadi Bálint
Sportigazgató: Boriszov György

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.